Thaliavilaga értékelése


>!
Thaliavilaga
Borsa Brown: Gyalázat és hit

Borsa Brown: Gyalázat és hit Vonzalom és viszály a hit kapujában

Hónapok óta várom a megjelenését és most végre sikerült a kezemben tartani és gyorsan elolvasni. Nagyon magával ragadott, már csak a tavaszt kellene kivárni, hogy jöhessen a folytatást.

Dorothy volt a kedvencem, de azt is be kell valljam, hogy Samuel és Gregory is elvarázsoltak. Az ilyen háromszöges történetekben én mindig elköteleződtem egy pár iránt és nekik drukkkoltam, na, ez itt nem sikerült, és ez Borsának köszönhető. Egyik pillanatban az angolnak, másikban az amishnak drukkoltam, és a végére sem lett konkrét befutóm.

Nagyon sokat megtudtam az amish közösségről, eddig csak hallottam róluk és nagyon felületesek voltak az ismereteim az életükről. Az mondjuk ebben a témában is ledöbbentett, hogy egy alapvetően a hitre, a családra és a szeretetre építő közösség mennyire lélektelen és szeretet nélküli tud lenni a szerintük nem ideális helyzetekben…


Borsa Brown: Gyalázat és hit

Borsa Brown: Gyalázat és hit

Egy elzárt amish közösség és a külvilág összecsapása
Dorothy Miller, a fiatal amish lány Sarasotában éli mindennapjait. Bár közösségük visszahúzódik a világi élettől, de nem zárkózik el teljesen.
Gregory Hamilton újabb üzleti tervet készül véghezvinni, nívós éttermet építene a városi amish piac helyén. A hely felvásárlása már folyamatban van, és ezzel az amish közösség tagjai is szembesülnek.
Vajon felveszik a harcot azzal az emberrel, aki tönkre akarja őket tenni, vagy jámbor lélekként beletörődnek a helyzetbe? És mit tesz Dorothy Miller?
Mi történik, ha kezünkbe vehetjük a sorsunk irányítását, de képtelenek vagyunk józanul dönteni, mert a szívünk nem engedi? Mi van, ha olyasvalakibe szeretünk bele, aki egyenesen az ellenségünk?
És van, amikor már hiába a hit, az amish maffia is közbelép, egy igazán különleges ember vezetésével. Végül pedig mindenki szembesül vele, hogy a bűn az ajtajuk előtt áll, és arra vár, hogy beengedjék.

Borsa Brown különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikus írásai hamar az olvasók kedvenceivé váltak. Új sorozatában, a tőle megszokott módon, titkos világba enged betekintést, mely bővelkedik érzelmi magasságokban és mélységekben