Judit91 értékelése


>!
Judit91
Katie Fforde: Hív Amszterdam

Tipikus Fforde könyv, nem több, nem kevesebb. Ha valami könnyed, romantikus könyvre vágyom, amit biztosan szeretni fogok, akkor az ő regényeihez nyúlok. Eddig nem csalódtam benne. Most sem volt másként.
Nem kell rajta agyalni, nem voltak bonyolult szálak. Szerethető, bájos történet, mely könnyed kikapcsolódást jelent a számomra. Különleges helyszínen, egy bárkán játszódott a regény. Egyszer szívesen kipróbálnám, milyen lehet ott élni.
A karakterek kedvesek, szerethetőek, mind más-más személyiségek.
A címe viszont micsoda? Elég félrevezető, alig van szó benne Amszterdamról, nem hogy arról, hívna.


Katie Fforde: Hív Amszterdam

Katie Fforde: Hív Amszterdam

Mit tegyünk, ha a férjünk lecserél egy szexi, fiatal szőkére? Vagy mit tegyünk, ha az álomesküvő előtt eszmélünk rá, hogy a Nagy Ő mégsem az Igazi? Jo Edwards sohasem tervezte, hogy hajón fog élni. Még azt sem tudja biztosan, hogy szereti-e a vizet. De amikor a férje kidobja, mégis egy állóhajóra költözik… Dora Hamilton sohasem tervezte, hogy meglép a tulajdon esküvőjéről. De amikor eljön a várva várt nap, mégis menekülőre fogja – és egyetlen lehetősége, hogy elfogadja Jo ajánlatát, ő is a hajó fedélzetén keres menedéket… A két barátnő elhatározza, hogy örökre lemond a férfiakról, arra viszont nem számítanak, hogy a pasik hamarosan csőstül rajongják körül őket, sőt, miután kihajóznak, életük legnagyobb kalandja veszi kezdetét.

Hirdetés