Szilvi00 P értékelése


>!
Szilvi00 P
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

22 perc. Ennyi ideje hallgattam a könyvet, amikor először nyúltam zsebkendőért. Onnantól pedig nem volt megállás. Mire befejeztem, elmondhatatlanul, mérhetetlenül, életre szólóan megszerettem Ashlyn és Daniel történetét. Akkora kedvencet avattam, hogy pillanatnyilag minden olvasmányom eltörpül mellette. (Még akkor is, ha nem vagyok a legnagyobb Shakespeare rajongó.) Főszereplőink mindketten igazi „Brittainy-s" karakterek voltak, akiket csak szeretni lehetett. Megkockáztatom, hogy Ők lettek a kedvenceim, az írónő összes könyves szereplője közül. A címből és pár apróságból sejtettem, mi áll majd a szerelmük útjába, de ez semmit sem vont le a könyv élvezeti értékéből. Telis-tele volt érzésekkel. Igazi, szívszorító és gyönyörű érzésekkel. A fejezetek előtti idézetek mindig egyenesen a szívem közepébe találtak. Fájt Daniel vesztesége, még jobban fájt Ashlyn-é. A második spoiler szó szerint összetörtem. A szomorúságuk percek ellenére, nekem végig ezerrel zakatolt a szívem. Elkápráztatott az a testi és lelki vonzalom, ami összekötötte őket, és aminek nem tudtak parancsolni.
Nem értem, miért nem kapkodnak érte a magyar kiadók! Ha nyernék a lottón, megvenném a jogokat, alapítanék egy kiadót és ingyen osztogatnám. Nem csak egy könyvet kapnának tőlem az olvasók, hanem egy Csodát. A műfaj egyik leggyönyörűbb gyöngyszemét.

4 hozzászólás

Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

To Whom it May Concern,

It was easy to call us forbidden and harder to call us soulmates. Yet I believed we were both. Forbidden soulmates.

When I arrived to Edgewood, Wisconsin I didn’t plan to find him. I didn't plan to stumble into Joe's bar and have Daniel's music stir up my emotions. I had no clue that his voice would make my hurts forget their own sorrow. I had no idea that my happiness would remember its own bliss.

When I started senior year at my new school, I wasn’t prepared to call him Mr. Daniels, but sometimes life happens at the wrong time for all the right reasons.

Our love story wasn’t only about the physical connection.

It was about family. It was about loss. It was about being alive. It was silly. It was painful. It was mourning. It was laughter.

It was ours.

And for those reasons alone, I would never apologize for loving Mr. Daniels.

-Ashlyn Jennings

Hirdetés