genevieve P értékelése


>!
genevieve P
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Teljes bejegyzés itt olvasható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2018/12/ertekel…

Emma Chase Uralkodj magadon sorozata biztosan bekerül kedvenceim közé. Magát a történetet váltott szemszögben olvashatjuk. Féltem hogy felfedezek bármely nemű hasonlóságot a The Royals sorozattal, de hál'Istennek szó sincs róla. Azon kívül hogy egy királyságról szól, semmi közös nincs a kettőben.

Gondoltam na igen, lesz egy csaj aki majd nyálcsorgatva lesi Nicholas minden óhaját- sóhaját, aztán Olivia kinyította a száját és minden kétséget kizáróan tévedtem! Őszinte és ártatlan, a legsebezhetőbb párosítás a világon, mégis hihetetlen gyorsasággal alkalmazkodik minden helyzethez. Érdekes hogy ártatlansága ellenére mégis mennyire vad tud lenni. Első találkozásukkor megkedveltem, egyáltalán nem ment le pincsikutya szintre hanem végig önmaga maradt és bizony ha kellett keményen odacsapott. Tisztában volt határaival és tűrőképességének végével is.

6 hozzászólás

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

„Szenvedélyes és elbűvölő.” – AESTAS BOOK blog

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte?
De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe.
Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar.
Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete.
Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és újabban senkit nem nyakaznak már le, a királyi család tagjai még messze vannak attól, hogy maguk közé fogadjanak egy közembert.
De Oliviának mindez talán megéri Nicholasért.
Nicholas úgy nőtt fel, hogy az egész világ őt figyelte, és most a házasságával készülnek ugyanezt tenni. Itt az ideje, hogy eldöntse, ki is ő valójában, és ami még ennél is fontosabb, mit szeretne az életben: királyként uralkodni… vagy egyszerű férfiként örökké birtokolni Olivia szerelmét.

Hirdetés