Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog értékelése


>!
Tibi_Sorok_Között_Könyves_Blog
Jeaniene Frost: Második kísértés

Nekem ez még az első résznél is jobban tetszett! A romantikus szál, az izgalmak, a főszereplők személyisége és persze a kötetben felvetett morális dilemmák is nagyon sokat hozzáadtak ahhoz, hogy kedvencként hivatkozhassak erre a részre.

Bővebben a blogomon :)
▶️ http://sorok-kozott.hu/2018/11/konyvkritika-jeanine-fro…


Jeaniene Frost: Második kísértés

Jeaniene Frost: Második kísértés

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Sötétség Hercegével randevúzni nem könnyű…

Leilát cserbenhagyják a képességei, és már nem tudja, mit tartogat számára a jövő. Ha ez még nem lenne elég, a szeretője, Vlad is távolságtartóan viselkedik vele. Bár Leila csak egy egyszerű halandó, ugyanakkor modern nő is, aki nem tűri az idők végeztéig az elutasítást – főleg attól a sötéten jóképű vámpírtól nem, aki még mindig nem ismeri el, hogy szerelmes belé.

A körülmények úgy hozzák, hogy Leila visszatér a karneválosok közé, de beüt a tragédia, és hirtelen egy gyilkos célkeresztjében találja magát, aki közelebb ólálkodik, mint gondolná. Leilának el kell döntenie, kiben bízik: a tüzes vámpírban, aki magasabbra korbácsolja szenvedélye lángját, mint bárki, vagy a megkínzott lovagban, aki több szeretne lenni egyszerű barátnál? A veszély már a közelben jár, és elég egyetlen rossz lépés, hogy Leilát az örök kárhozat várja.

Döntenie kell: örök szerelem vagy örök magány.

Hirdetés