genevieve P értékelése


>!
genevieve P
Laura Marshall: Ismerősnek jelölt

A teljes bejegyzés itt olvasható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2018/11/ertekel…

A történet végig váltott szemszögben és idősíkon játszódik. Általánosságban Louise szemszögéből olvashatunk, 1-2-szer azonban egy ismeretlen karakter is közbeszól. Először furcsa volt, de a későbbiekben hozzászoktam így ezzel nem volt problémám. A könyv műfajában pszicho-thriller, mint az várható volt egész végig az elméddel szórakozik.
Kezdetben elég unalmasnak találtam a rengeteg leírást, nem tudtam hova akar kilyukadni. Azonban érezhető hogy főszereplőnknek csúnya csontvázak lapulnak szekrényében. Alapjában is a háta mögé tekintget, bizalmatlan másokkal – sőt még legjobb barátnőjével szemben is. Túl van egy megromlott házasságon gyermekkori szerelmével /Sam/ és egyedül neveli négyéves kisfiát /Henry/. Sammel két éve váltak el, mindent tud a lány múltjáról, olyannak fogadta el amilyen. Louise nehezen tudott túllépni férje árulásán, bezárkózott. Aztán egy napon ismerősnek jelöli Maria Weston, a lány aki 25 évvel ezelőtt meghalt.

>!
XXI. Század, Budapest, 2018
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155915086 · Fordította: Alföldi Zsófia

Laura Marshall: Ismerősnek jelölt

Laura Marshall: Ismerősnek jelölt

Kívántad már, hogy bárcsak megváltoztathatnád a múltad?
Maria ismerősnek jelölt a Facebookon.
Csakhogy Maria több mint huszonöt éve halott.
Vagy mégsem?
Louise a negyvenes éveiben járó elvált anya, egyedül neveli négyéves fiát, és belsőépítészként a saját vállalkozását vezeti. Az egyedülálló szülők elfoglalt, küzdelmes életét éli. Egy napon szívdermesztő e-mailt kap. Maria, a volt osztálytársa ismerősnek jelölte a Facebookon. Csakhogy Maria több mint huszonöt éve halott. Vagy mégsem?

Az 1989-es végzős középiskolás évfolyam osztálytalálkozóra készül, így Louise felveszi a kapcsolatot a volt osztálytársaival, hogy kiderítse, őket is bejelölte-e Maria… A múlt hirtelen nagyon is valóságossá válik, újra felszínre kerülnek a régi titkok, hazugságok, féltékenységek és elfeledett sérelmek. De vajon megjelenik-e Maria az osztálytalálkozón? Megoldódik-e a több évtizedes rejtély?
Lélegzetelállító és felejthetetlen pszichothriller. Fantasztikus. A műfaj rajongói megőrülnek érte.
Az Ismerősnek jelölt Laura Marshall első regénye. Világszerte több mint 500.000 példányban kelt el!
„Fantasztikus pszichothriller váratlan fordulatokkal és a mindennapi életből vett élethelyzetekkel.”
(Amazon Reviewer)

Hirdetés