Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P értékelése


>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P
Diana Rowland: A démon jele

Kara Gillian 1.

Ez egy szuper könyv volt, imádtam minden sorát. Szétizgultam magam és egyáltalán nem gondoltam, hogy az lesz a hunyó, aki végül is lett. Mindenki másra gondoltam, de nem ők lettek és ennek nagyon örültem, mert egyáltalán nem volt kiszámítható a történet.
Jó kis nyomozós fantasy történet, gondolom minden részben újabb esetek kerülnek megoldásra Kara zseniális közreműködésével.
És persze megint egy félbehagyott sorozat a Kelly kiadó jóvoltából. Mivel csak egy rész jelent meg, remélem felvállalja valamelyik kiadó a további részek kiadását :(

7 hozzászólás

Diana Rowland: A démon jele

Diana Rowland: A démon jele

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor a fiatal rendőrnőt, Kara Gilliant ötévnyi utcai járőrözés után előléptetik nyomozóvá, azonnal egy brutális gyilkosság közepébe csöppen. Az áldozat holttestére a helyi víztisztítótelepen találnak rá, testén a kegyetlen kínzásokra utaló ezernyi seb között rábukkannak egy művészi tökéletességgel kidolgozott és hátborzongatóan ismerős jelre. A louisianai Beaulacban azt hitték, három éve véget ért a rettegett sorozatgyilkos vérengzése, most azonban minden jel arra utal, hogy a Jelfaragó visszatért.

Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem egy átlagos gyilkosság, hanem egy természetfeletti erővel rendelkező démon borzalmas bűntette. Mivel Kara misztikus képességekkel rendelkezik – másik látása révén képes megidézni a démonokat –, különös összefüggésekre bukkan, és nemcsak arra jön rá, mire készül a gyilkos, de arra is, hogy mikorra tervezi mindent elsöprő gaztettének végrehajtását. Mire eljön a telihold napja, már csak a gyilkos személye kérdéses.

Kara az életét kockáztatva szembenéz a gonosszal, miközben egy természetfeletti szépségű Démon Lord kísért az álmaiban, nappal pedig egy jóképű, de gyanakvó FBI-ügynök követi minden lépését.

„A szexi démonidéző izgalmas nyomozása minden idők leggonoszabb sorozatgyilkosa után. Bűn lenne kihagyni."

– Charlaine Harris –

Hirdetés