ZitussKa értékelése


>!
ZitussKa
Mia Sheridan: Leo

Az alacsony százalék ellenére nekem meggyőződésem, hogy ha ez a könyv pár évvel ezelőtt kerül a kezembe akkor végtelenül beleszerettem volna. No nem mintha ez most nem történt volna meg, de akkortájt talán a végkifejlet sem lett volna ennyire egyértelmű :) De így is nagyon-nagyon élveztem.
A fordítónak a szavajárása helyenként tényleg szokatlan volt de engem ez aztán semmiben sem befolyásolt. Ha valamivel nagyon nem voltam kibékülve akkor magamban átfogalmaztam. A magyar nyelv fantasztikus és változatos, embere válogatja hogyan fejezi ki magát, sokszor nehéz megtalálni és átadni azt a hangot amivel az írónő megírta az eredetit és nem győzőm hangsúlyozni ennek ellenére tényleg nagyon tetszett. :) Kíváncsi vagyok a második részre is! Nagyon.

2 hozzászólás

Mia Sheridan: Leo

Mia Sheridan: Leo

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Evie és Leo állami gondozott gyerekként találkoztak, és barátság szövődött közöttük. Az évek alatt kapcsolatuk szerelemmé mélyült, és megfogadták, ha Evie 18 éves lesz, együtt kezdik el felnőtt életüket.

Amikor Leót váratlanul örökbe fogadják, és el kell költöznie, megígéri Evie-nek, hogy keresni fogja, és néhány éven belül visszajön érte. A lány azonban nem hall felőle.

Nyolc évvel később, történetünk idején Evie már nehéz körülményei ellenére is kialakította az életét. Van munkája. Vannak barátai. Elégedett. Ekkor egyszer csak feltűnik az életében egy férfi, aki azt állítja, hogy a lány rég eltűnt szerelme, Leo küldte, hogy kutassa fel őt. Tagadhatatlanul vibrál közöttük a levegő. De vajon megbízhat-e Evie a vonzó idegenben? Vagy lehet, hogy az titkol valamit a Leóhoz fűződő kapcsolatáról és a srác sok évvel azelőtti eltűnéséről?

Hirdetés