pattie23 értékelése


>!
pattie23
Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean

Bővebben itt olvashatsz róla: http://avalosagontul.blogspot.com/2018/11/ertekeles-jen…

„Annyira vártam már, hogy kijöjjön. Egyszerűen tudni akartam, hogy mi lesz Kavinkyvel és Lara Jeannel. Egy hónapja rendeltem elő még egy másik könyvel, amiről szintén szeretnék minél hamarabb írni csak valahogy mostanában az olvasáshoz nagyobb kedvem van, mint az íráshoz, de megpróbálok mindent hozni maximum kicsit később, mint ahogy olvastam. Viszont ez a könyv volt a kivétel. Egyszerűen annyira vártam, hogyha elolvastam írhassak róla. Igazából nincs húsz perce, hogy befejeztem és lezártam ezt a fejezetet. Mikor megrendeltem és megérkezett úgy gondoltam, hogy majd ezt a könyvet olvasom el a legkésőbb, hisz csak amikor a kezemben volt akkor tudatosult bennem, hogy vége és nincs tovább. Nincs több Péter, nincs több Lara Jean, Kitty, Margot és nincsen több levél, történet amit még megélhetnék velük. Hisz minden egy levéllel kezdődött.. Emlékeztek még? Mikor Kitty úgy gondolta ez jó büntetés lesz Lara Jeannek és ezzel felborított mindent. Kiküldte a nővére összes levelét, de talán ez kellett ahhoz, hogy kibújjon a csigaházból. Végre igazán elkezdett élni. Egy levél mely rengeteg mindent megváltoztatott. Voltak veszekedések, elvállások, kínos videók, állkapcsolatok, szerelmek, féltékenységek, de ennek ellenére megismertük milyen az igazi összetartozás. Köszönöm Jenny Hannak, hogy megírta ezt a könyvet. Azt hiszem nagyon sok mindent megélhettünk benne és közben eszünkbe juthatott a saját gimis életünk, hisz ezek valamilyen szinten velünk is megtörténhetett. Igaz a kínos videó rész velem nem, de kitudja lehet mással igen. Mindenki volt fiatal, így ez a könyv minden fiatalnak szólt. Mindenkiből van benne egy kicsi és szerintem ettől lett olyan varázslatos. Szóval én csak annyit mondok, hogy Örökkön Örökké. Ennél több szerintem nem is kell.”


Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean

Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A legszerethetőbb történet fiatalokról, fiataloknak és lélekben fiataloknak!

Lara Jean a legjobb végzős évét tölti. És még annyi minden áll előtte: egy osztálykirándulás New Yorkba; a végzősbál a barátjával, Peterrel; egy tengerparti hét a ballagás után. Aztán átköltöznek az egyetemre, ami elég közel esik az otthonához ahhoz, hogy hétvégenként hazaugorjon csokidarabos kekszet sütni.

Az élet nem is lehetne ennél tökéletesebb!

Legalábbis Lara Jean így gondolja… egészen addig, amíg váratlan híreket nem kap.

Most a lánynak, aki fél minden változástól, újra kell gondolnia a terveit. De ha a szív és az ész két különböző dolgot súg, melyikre érdemes hallgatni?

A fiúknak, akiket valaha szerettem sorozat nem csak top helyezett a New York Times sikerlistáján, de már tévésorozatban is hódít!
Íme a trilógia meglepetés lezárása!
Lara Jean levélíró napjai folytatódnak ebben a magával ragadó történetben.

Légy részese örömeinek!

Hirdetés