Ács_Milán értékelése


>!
Ács_Milán 
Karina Halle: Nem lennék nélküled

"Minden változik. Sehol sem vagyok, mégis vagyok valahol, mégpedig ott, ahol nem akarok lenni.
Nem igazán tudom, mit akarok.
De azt tudom, hogy amit akarok, az még nem az enyém."

Amikor ezt a könyvet a kezembe vettem, bevallom őszintén, voltak bennem negatív gondolatok… mégpedig, mert a borító alapján ítélkeztem. A borító abszolút nem tetszett és még mostanra sem változott ez. Viszont ahogy elkezdtem olvasni a történetet, abban a pillanatban pozitív irányba változtak az érzéseim.

Már az első oldalakon tudtam és éreztem, hogy élvezni fogom és jól döntöttem, hogy belekezdtem. Mind a történet, mind a szereplők az első pillanattól kezdve elnyerték a szimpátiámat. Egy nagyon jól kigondolt és felépített történetet olvashattam. Sokszor vicces jelenetek/beszólások járultak hozzá ahhoz, hogy igazán jól tudjak szórakozni olvasás közben.
Az utolsó fejezetek talán egy kissé sziruposra sikerültek, de ez sem baj, mert volt annyi pozitív dolog a könyvben, hogy kompenzálja és megbocsátható még ez is.
Az írónőtől ez volt az első regény, amit olvastam, de nem az utolsó.

A romantikus/erotikus műfajt kedvelőknek egyértelműen ajánlom, de apácanövendékek jobban teszik, ha visszateszik a polcra!
Bízom benne, hogy hamarosan olvashatom a folytatást is!

2 hozzászólás

Karina Halle: Nem lennék nélküled

Karina Halle: Nem lennék nélküled

***NEW YORK TIMES BESTSELLER***

„Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus” – Black Heart Reviews
„Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!” – Aestas Book Blog
Egy fogadalommal kezdődött minden…
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja.
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki.
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni.
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva.
Az egyezség mindent megváltoztat.
Karina Halle újabb romantikus könyve bebizonyítja, hogy a férfi-női barátságot csupán egy vékony hajszál választja el a szerelemtől.

Hirdetés