Evika82 P értékelése


>!
Evika82 P
Becca Prior: Festett testek 2.

Ismét egy szuper történetet olvashattam, bár ezen nem is lepődöm meg. Eddig is szerettem az írónő történeteit, és ez a séma szerintem nem fog a közeljövőben változni.
Érzéki, izgalmas, igazi mély érzelmekkel átitatott ez a könyv.
Eddig is tudtam, hogy nem szívbajos Becca, akkor sem ha erotikus jelenetek írásáról van szó… Na de ebben a könyvben igencsak elengedte magát. Na nem mintha ez baj lenne. ;)
Na és Heath mellékszála, ami átível az egész könyvben az is annyira imádnivaló!!!
Na meg ugye felbukkan Sky is, aki nagyon ígéretes figurának tűnik. El is kezdem gyorsan az ő történetének az olvasását. Kíváncsi vagyok rá nagyon. Reményeim szerint megint nem fogok csalódni. :)


Becca Prior: Festett testek 2.

Becca Prior: Festett testek 2.

Létezik szerelem első látásra, de sajnos vak. Russell ezt a következtetést vonja le, amikor Ink Beaumont, a híres művész még a harmadik találkozásnál sem ismeri fel.
Mire Ink rádöbben, hogy ő is végzetesen vonzódik a félszeg, vörös fiúhoz, azt is belátja, hogy mindketten másra vágynak. Ő feltétlen megadást és alárendelődést várna el, Russ azonban nem érzi képesnek magát egy ilyen kapcsolatra.
Aztán fordul a sors kereke, és hamarosan egy fedél alatt találják magukat. Russ tart a lehengerlő férfitől, mégis hagyja, hogy bűvkörébe vonja és levegye a lábáról. És bár számukra látszólag nincs közös jövő, mindketten tudják, hogy nehezen fognak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.
Vajon megtalálják-e a megoldást, sikerül-e áthidalniuk a köztük tátongó szakadékot?

A nagy sikerű Festett testek sorozat második kötete ezúttal az ő életükbe enged bepillantást, Becca Prior már megszokott, kendőzetlen stílusában, rengeteg érzelemmel és perzselő erotikával.

Hirdetés