bols értékelése


>!
bols
Carol Souya: Évszakok

Néha Keresem a szavakat…és érzem most is ez a veszély fenyeget! Az igazság az, hogy ezt a könyvet 1 nap alatt elolvashatod, DE én az javasolom, hogy ne tedd! Még pedig azért, mert akkor megfosztod magad egy élménytől, amelyet csak nagyon kevés könyv tud megadni! Ez nem egy sablonos történet! Én is próbáltam a történettel lasssan haladni, de egyszer csak azt vettem észre, hogy elfogytak a lapok!! Azzal vigasztalódtam, hogy nem baj, mert bármikor újra leemelhetem a polcról és újra a balett és az évszakok közé varázsolom magam. Nem ismertem az írónő írásait Eddig, de már több kis szösszenetet is olvastam Tőle…amelyeket én nem szösszenetnek, hanem gyöngyszemeknek tudnám leírni! Nem vagyok a szavak embere, és főleg nem tudom úgy kifejezni magamat, ahogy Ön kedves Írónő, de köszönöm, hogy részesen lehettem ennek az utazásnak!!!! ÉS nagyon remélem, hogy még soksok nagyon sok ilyen és hasonló történettel varázsol el!!!


Carol Souya: Évszakok

Carol Souya: Évszakok

Mindennek az alapja a ritmus. Ritmusra lélegzünk, arra ver a szívünk, arra forog a Föld is. És ahol van ritmus, ott van tánc is. Izmaink szinte maguktól mozdulnak, hogy eggyé olvadjanak a zenével. A tánc az élet. Érzelmeket fejez ki, kapcsolatokat épít, gyógyít testet és lelket.
Sasha is tudja ezt. Egész életében balett-táncosnak készült, és most ott áll álmai kapujában. Lassan értelmet nyer a sokévnyi gyakorlás, a fájdalmakkal átvirrasztott éjszakák, minden munka és lemondás, ami közelebb vitte a céljához.

Kyle sorsa a mozdulatlanság. Autóbalesete után megszűnt a létezés azon formája, amit ismert és szeretett. Maradt a kiszolgáltatottság, a kilátástalanság. És a zene…
A zene az egyetlen, ami most is ott van, hogy áthidalja a szürke valóság és a színes álmok közötti szakadékot.

De vajon létezik-e közös dallam két ember számára, akik ennyire különbözőek? Elég-e, ha egy ritmusra dobban a szívük?

Carol Souya bemutatkozóregénye bátor és merész, egy lebilincselő lelki utazás. Magában hordozza a legfontosabb üzenetet: A boldogság akkor is megtalálhat, ha te nem keresed!

“Olyan, mint a régi, vert csipke. Finom és egyedi, minden apró motivumában benne van a készítője lelke.” – Becca Prior

Hirdetés