EditVagyok P értékelése


>!
EditVagyok P
Karina Halle: Nem lennék nélküled

Most már teljesen biztos, hogy imádom, ahogy Karina Halle ír!
Fergeteges volt ez a könyv. Pont az a fajta volt, aminél a harmadik oldalon már sokadszorra nevetsz fel és biztosan tudod, hogy ez jó lesz. ^^

Szórakoztató volt, érzelmes, szenvedélyes és izgalmas egyben. Imádtam, ahogy beszéltek, lenyűgözött a lazaságuk, a humoruk, még Linden káromkodásai vagy mocskos beszéde is mindig tökéletesen illett a képbe! Néha fetrengtem a röhögéstől, máskor levegőt sem véve vártam, hogy mi fog történni, vagy éppen éltem meg, ami történik.
Forró volt, vicces és érzelmes egyszerre.

Nagyon nehezemre esett letenni még azokra a rövid időkre is. Mert lássuk be, nyolc óra alatt kivégeztem, nem lehettek azok a szünetek olyan hosszúak… XD
Szeretem Karina stílusát! :D
A második könyv, amit tőle olvasok, és másodjára nyűgözött le.

Minden benne van, amit egy ilyen történettől várok és tökéletes egyveleget alkot. Szenvedélyes, tüzes, vicces és megnevettet, kellően lebilincselő, érdekes és pont annyira mocskos, hogy le se akarjam tenni.
Én imádtam! Jöhet a nagy tesó! Kíváncsivá tett… kellően kíváncsivá!! XD

4 hozzászólás

Karina Halle: Nem lennék nélküled

Karina Halle: Nem lennék nélküled

***NEW YORK TIMES BESTSELLER***

„Felvillanyozó, vicces és perzselően romantikus” – Black Heart Reviews
„Magával ragadott az első pillanattól kezdve egészen a végéig! Imádtam!” – Aestas Book Blog
Egy fogadalommal kezdődött minden…
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja.
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki.
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak.
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni.
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva.
Az egyezség mindent megváltoztat.
Karina Halle újabb romantikus könyve bebizonyítja, hogy a férfi-női barátságot csupán egy vékony hajszál választja el a szerelemtől.

Hirdetés