bab123 értékelése


>!
bab123
Carol Souya: Évszakok

Csodálatos a borító! Nagyon tetszett a történet,jó téma volt,balett-tánc.
Szívembe lopta magát Kyle,egy mozgássérült fiú és még is tele életkedvvel,vidámsággal,nem a sajnáljon mindenki örökké sírok ,hanem a mindig nevetek,viccelődök,humoros vagyok.Minden szereplőt megszerettem,Sasha akinek a tánc az élete és ezért még egy olyan dolgot is elvállalt amit sokan nem,Olga egy csodálatos Nő,humorral,igaz szívvel.Ez a történet megmutatja,hogy mi az igaz barátság,az önfeláldozás,… fantasztikus.Misha imádnivaló,egy igazi barát,testvér,az amit tett ,hogy mindig csak Olga és az Ő boldogsága volt fontos számára…Maxet is imádtam,nagyon jó barát,Ő egy IGAZI BARÁT csupa nagybetűvel! ( Remélem,hogy egyszer majd a szemünk láttára ér révbe,szivesen olvasnék egy könyvet Maxel ) Az írónőnek nagyon jó humora és beszólásai vannak,tetszett,hogy szókimondóan írta le a dolgokat.Küzdelem egy jobb életért,folyamatos hajtás és még is könnyed humorral fűszerezve.Két csodálatos igaz szerelem részesei is lehetünk. Remélem még lesz szerencsém az Írónőtől olvasni.Ajánlom ezt a könyvet! Köszönöm ezt a csodás utazást a balett világába……


Carol Souya: Évszakok

Carol Souya: Évszakok

Mindennek az alapja a ritmus. Ritmusra lélegzünk, arra ver a szívünk, arra forog a Föld is. És ahol van ritmus, ott van tánc is. Izmaink szinte maguktól mozdulnak, hogy eggyé olvadjanak a zenével. A tánc az élet. Érzelmeket fejez ki, kapcsolatokat épít, gyógyít testet és lelket.
Sasha is tudja ezt. Egész életében balett-táncosnak készült, és most ott áll álmai kapujában. Lassan értelmet nyer a sokévnyi gyakorlás, a fájdalmakkal átvirrasztott éjszakák, minden munka és lemondás, ami közelebb vitte a céljához.

Kyle sorsa a mozdulatlanság. Autóbalesete után megszűnt a létezés azon formája, amit ismert és szeretett. Maradt a kiszolgáltatottság, a kilátástalanság. És a zene…
A zene az egyetlen, ami most is ott van, hogy áthidalja a szürke valóság és a színes álmok közötti szakadékot.

De vajon létezik-e közös dallam két ember számára, akik ennyire különbözőek? Elég-e, ha egy ritmusra dobban a szívük?

Carol Souya bemutatkozóregénye bátor és merész, egy lebilincselő lelki utazás. Magában hordozza a legfontosabb üzenetet: A boldogság akkor is megtalálhat, ha te nem keresed!

“Olyan, mint a régi, vert csipke. Finom és egyedi, minden apró motivumában benne van a készítője lelke.” – Becca Prior

Hirdetés