Anarchia_Könyvblog P értékelése


>!
Anarchia_Könyvblog P
Ella Steel: Sors-Döntő

Első pillantásra a borító kialakított egyfajta képet bennem, mely részben stimmelt, másrészt viszont kellemes csalódást okozott. Nekem első olvasásra a fülszöveg egy kicsit azt sugallta, hogy már olvastam hasonlót és így egy kicsit féltem attól, hogy mi is vár rám ebben a regényben. Ennek ellenére izgatottan vetettem bele magam a könyv lapjainak mélyébe. De úgy érzem rosszul ítéltem elsőre, mert a Sors – Döntő kiemelkedik a hasonló témájú könyvek közül. Van benne valami plusz, ami különlegessé teszi, és amitől máris úgy éreztem olvasás közben, hogy nem feleslegen fecsérlem a perceim erre az alkotásra. Ez az érzés végig kísért a mű egészén és a befejeztével is megmaradt.

A teljes ajánló itt érhető el: https://anarchiakonyvblog.cafeblog.hu/2018/11/11/ella-s…


Ella Steel: Sors-Döntő

Ella Steel: Sors-Döntő

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai.
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert?
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét.
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül.
Két szív és egy nagy szerelem.
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat.
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.

Hirdetés