Andilány értékelése


Andilány>!
Chris Colfer: A Kívánságvarázslat

Jól esett Alex-el és Conner-rel (akit az elején folyamatosan Connor-nak olvastam) barangolni a mesék világában. Két kisgyerekkel, akik nagyon is jól ismerték ezt a világot, csak eddig kívülről szemlélték, most pedig belecsöppentek. Alex egy kicsit nagyon is belemerült ebbe a világba, sokszor ahelyett, hogy a fontosabb dolgokra koncentrált volna, elterelték a figyelmét a lényegtelenebb, mesés dolgok. Conner volt a kedvenc szereplőm. Imádtam a kis srácot, néhány belószálásán olyan jókat nevettem. Ő volt az kettőjük közül, aki reálisabban gondolkodott, néha sokkal egyszerűbben megoldott dolgokat, mint a testvére. Jó volt a különböző történetek szereplőit egy helyen látni, megtudni, hogy vajon hogyan élhetnek a boldog mese befejezések után. Az egyes fejezetek végén mindig lapoztam tovább, mert érdekelt, hogy mi lesz a következő helyszínen. Izgalmas volt végig járni az ikrekkel ezt az utat, felfedezni világokat, átélni kalandokat.


Chris Colfer: A Kívánságvarázslat

Chris Colfer: A Kívánságvarázslat

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor az ikrek megkapják nagymamájuk féltve őrzött mesekönyvét, még nem sejtik, hogy hamarosan egy minden képzeletüket felülmúló világba lépnek majd be: a Mesék Földjére, ahol a gyerekkori történeteik mesefigurái életre kelnek.
Alex és Conner nemsokára ráébred, hogy az általuk oly jól ismert mesék folytatódnak ebben a varázslatos világban: Aranyfürtöcske immár körözött szökevény, Piroska a saját királyságában uralkodik, Hamupipőke királyné pedig anyai örömök elébe néz!
Az ikrek tudják, hogy valahogyan haza kell jutniuk. De sikerrel járhatnak a legendás Gonosz Királynővel a nyomukban?