Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P értékelése


>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P
Gena Showalter: Éjsötét csók

Az alvilág urai 2

Nem tudom megunni ezt a sorozatot, imádom az ötletet, a görög mitológiára épülő alaphelyzetet. Azt hogy pont Budapesten van a csapat székhelye, ez otthonosságot ad a történeteknek.
Imádom ezeket a férfiakat, azt hogy a démonok őrzőiként védelmezik a világot. Arról nem is beszélve, hogy milyen dögösek, mindegyik egy külön egyéniség. Külön imádom, hogy minden részben 1-1 új pár talál egymásra, sok kalandon keresztül, így önállóan is megállják a helyüket a történetek és csak lazán kapcsolódnak egymáshoz. Arról nem is beszélve, hogy ez a stílus mennyire sarkallja az olvasót, hogy a többi szereplő társra találását is olvashassa.
Ebben a részben Lucien, a Halál démonának őrzője találja meg a párját.
Tele van a történet humorral, miközben komoly mondanivalója is van az emberi gyarlóságról, önfeláldozásról, de mindezt oldja a szerelem és a fülledt erotika.


Gena Showalter: Éjsötét csók

Gena Showalter: Éjsötét csók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EMBERFELETTI hatalom
HALHATATLAN szenvedély

Az Alvilág Urai bukott harcosok, akikre Pandóra szelencéje hozott romlást évezredekkel ezelőtt. Bűnükért a földre száműzték őket, míg testüket halálos démonok szállták meg. A harcosok vezérét egy csábító kisisten, Anja akarja megszerezni magának, ezért láthatatlanul követi a halál démonától megszállt férfit. Anja a Mindenek Kulcsának őre, akit a főisten parancsára Luciennek kell meggyilkolnia… de vajon a szenvedély legyőzheti-e a kötelességet?
Az Alvilág Urai megtudják, hogy egy ősi templomban őrzik Pandóra szelencéjét. Eszeveszett hajsza kezdődik, hiszen ha a Vadászok bukkannak előbb a szelence nyomára, annak segítségével elpusztíthatják Lucient és társait…

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Hirdetés