pveronika értékelése


>!
pveronika
Kate Stewart: Loving the White Liar

Az idei évben Kate Stewart volt számomra az év felfedezettje, és alig várom, hogy minden egyes könyvét olvashassam. Erre a kötetre kifejezetten kíváncsi voltam, hiszen az írónő a saját életéből merítette a történet alapját.

A könyv egy párkapcsolatot mutat be. Bár eleinte minden egyszerűen indul, egy fiú és lány megismerkedik, szerelembe esik, és úgy tűnik, hogy már csak a happy end van hátra, de az ő kapcsolatuk közel sem ilyen egyszerű.

Bevallom, eddig nem ismertem az ADHD-t, először Elle Kennedy The Chase című könyvében találkoztam vele, de ott közel sem kaptam ennyire teljes képet erről a rendellenességről. Éppen ezért, ahogy a főszereplő lány, én is azt gondoltam, hogy ez egyszerűen csak egy figyelemzavar, és csak legyintettem rá. De ez attól sokkal komplexebb és mélyebb, és nem is gondolná az ember, hogy mennyire meg tud nehezíteni egy párkapcsolatot. Ahogy korábban említettem, a könyv az írónő saját tapasztalatain alapul, hiszen az ő férje is ADHD-val küzd, így igencsak hiteles képet kaphatunk arról, hogy milyen is az élet egy ADHD-s társsal.

Tetszett, hogy nem volt felesleges drámai szál a könyvben, a történet tényleg a hétköznapokat mutatta be. A szereplőket megkedveltem, az írónő stílusát pedig imádom! Összességében mindenképpen ajánlom ezt a könyvet, ami számomra a szórakoztatás mellett kifejezetten érdekes is volt.


Kate Stewart: Loving the White Liar

Kate Stewart: Loving the White Liar

I met my true love when I was twenty-seven. He was handsome, charming, witty, and irresistible. Jayden Monroe came along when I was struggling with indecision and made things simple, turned monochrome into vivid color, and forever altered my perspective on life.

I was not naive enough to believe in happily ever after, but with Jayden, it seemed possible . . . until I realized something wasn’t quite right.

You see, I met a man who would be anyone I needed him to be, and after I found out that fact, I knew it would be impossible to walk away. His disorder, however, would change everything I ever thought about love and what it truly meant to accept someone for who they are.

This is not my sob story; this is his success story.

This is an ADHD love story and is for mature audiences only. This book contains explicit sex and strong language.

Hirdetés