Milli88 P értékelése


>!
Milli88 P
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

„Vigyázz, mit kívánsz…”

Hát, hát, hát! Ha nem tudnám, hogy ki írta ezt a könyvet, nem kötném hozzá. Más sorozatai klasszisokkal jobbak, de most beszéljünk erről az alkotásról.
Gyorsan olvasható, pörgős, romantikus, erotikus, szórakoztató, DE… nagyon nyűglődős, nyögve nyelős. Tele van felesleges körökkel. Kiszámítható, ami persze egyáltalán nem baj. De amíg eljutottunk a végkifejlethez, addig minkét főszereplőt párszor nyakon tudtam volna vágni. Könyörgöm! Felnőtt emberekről beszélünk! Miért nem lehet odaállni a másik elé és őszintének lenni? Neeem, nyöszörgünk, és mutogatunk a másikra. Kiborító és ovis viselkedés.
Az eredetit nem olvastam, de a helyesírás, és a magyartalan szavak, -mondatok helyenként kiégették a szemem. De persze valószínű, hogy ez a fordítói munka mellékterméke.


J. Lynn: Vetkőzik a tanú

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.

Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Hirdetés