Annie_Lange I értékelése


Annie_Lange I>!
Dajka Gábor – Komor Zoltán (szerk.): Robotcigány

Összességében, mint bármelyik bizarro mű, a Robotcigány is maradandó élmény. A kötet kicsúszik az objektív kritika módszerei alól; szubjektíven viszont csak annyit tudok mondani, hogy nagyon erős, de hogy erősen jó-e vagy rossz, az nem tisztázott. Olvasásra természetesen senkinek nem ajánlom, egyébirányú hasznosítása is ellenjavallt.

http://www.cinegore.net/2018/10/09/robotcigany-konyv-sz…


Dajka Gábor – Komor Zoltán (szerk.): Robotcigány

Dajka Gábor – Komor Zoltán (szerk.): Robotcigány

VIGYÁZZ, MERT AMÍG ALSZOL, A ROBOTCIGÁNY FELZABÁLJA A SIMON MÁRTON KÖTETEID!

Néha van egy olyan gyanúm, hogy a magyar irodalmi életet kielégületlen bölcsészek folyamatos önfellációt folytató terápiás csoportjai és fantasy-függő háziasszonyok sátánimádó szektái irányítják. Hogy az évszázados portól füstölgő, állami tőkeinjekciókból életben tartott, rothadó húskupacokként létező folyóiratokon és a harmadosztályú mágikus lovagregényeken túl egyszerűen nincs élet, nincs semmi. Senki nem ment meg minket ebből a ragacsos, szürke, monoton posványból.

Most azonban eljött közénk a robotcigány!

Egyenesen az Uránusz hatodik gyűrűjéről érkezett, és jaj annak, aki az útjába merészel állni! Mit neki jóizlés, mit neki kulturkampf! Egyetlen küldetése, hogy szétrobbantsa a halálszagú irodalmi élet unalomból és modoros kézfogásokból épült kőfalait, majd ha sikerrel járt, magával is végezzen.

Vigyázz, mert rozsdától recsegő bádogteste lehet, hogy holnap a te ablakod alatt tűnik fel, és ha nem eszmélsz időben, reggelre felzabálja az összes ki***ott kortárs köteted, a könyvtárad maradékát pedig nemes egyszerűséggel fogja, felgyújtja, levizeli, majd feldugja a saját se**ébe. Mielőtt végleg távozna, az is lehet, hogy búcsúzásképp odarecskázik a küszöbre, vagy megerőszakolja a kutyádat.

– Dajka Gábor (főszerkesztő) –

ANYUKÁD CSÚNYA LEHET KIKOCKÁZVA!

Az etnikai és a robotikai kérdések igen kényes témának számítanak modern korunkban, így kizárólag a legkiválóbb robotetnikai szakembereket kerestük meg, hogy tudásukkal és éleslátásukkal emeljék eme tudományos, és talán egyben szórakoztató publikáció színvonalát. Képzelhetitek, magunk alá is fostunk, amikor még Carlton Mellick III is rá bólintott a dologra. De nincs most időm ezt bővebben kifejteni, mert épp meg kell magyaráznom Arthur Conan Doyle-nak, miért is nem hozta le a Robotcigány a tintahal pornóját. (Bocs, Doyle, mi itt kizárólag szépirodalommal foglalkozunk, próbálkozz talán az ÉS-nél.)

– Komor Zoltán (szerkesztő) –

Hirdetés