B_Vivien_Kitti P értékelése


>!
B_Vivien_Kitti P
J. R. Ward: A vadállat

Imádom Wardot és az általa felépített világot!!!
Annyira jó, hogy a nagy Happy End-ek után még kapjuk a kedvenc párosaink történetét.
Mert ugye a nagy boldog végek után még lehetnek akadályok, aggályok, félelmek, kisebb-nagyobb viták.
Ez a könyv az egyik legjobb, hanem a legjobb történet eddig a Fekete Tőr Testvériség sorozatban!
Imádom Rhage-t és Maryt is. Az egyik kedvenc párosom. Rhage eddig még a 4-5. helyen volt a pasik sorjában, de ezzel felszáguldott az első helyre Zsadist mellé.
Nagyon tetszett, hogy Rhage kapott egy új értelmet az életének.
Nagyon is értettem mind a kettőjük dilemmáját. Főleg Rhaget.
Teljesen igaza volt. Mert hát neki még a halál sem volt eltántorító erő, mert az Árnyékba vinné Maryt is. Így viszont, van tétje mindennek.
Igazán szépen fejlődtek tovább, mint pár, férj és feleség.
Ezek az érzelmek, az izgalmak! Végig olvadoztam, vagy aggódtam.
Hatalmas élmény ez a könyv!
Kedvenc!!! *-*

10 hozzászólás

J. R. Ward: A vadállat

J. R. Ward: A vadállat

A Fekete Tőr Testvériség számára már semmi sem olyan, mint korábban. Miután elkerülték a háborút az árnyékokkal, megváltoztak a szövetségi viszonyok, új határvonalak húzódtak. Az Alantasok Társaságának tagjai erősebbek, mint valaha, az emberi gyengeséget kihasználva próbálnak több pénzhez, több fegyverhez és több hatalomhoz jutni. De miközben a Fekete Tőr Testvériség nagyszabású támadásra készül ellenük, az egyik testvér önmagával is kemény harcot kénytelen vívni.

Rhage-et, a legnagyobb étvágyú, ugyanakkor a legnagyobb szívű harcost mindenki tökéletesnek gondolja… vagy legalábbis tökéletesen szórakoztatónak. Ott van neki imádott fele, Mary, a királya és a testvérei élete pedig remekül alakul. Rhage azonban nem érti – és nem tudja kontrollálni – az időnként rátörő pánikot és bizonytalanságot…

Ez pedig megrémíti, valamint el is távolítja a párjától. Amikor egy csatában halálos sebet szerez, újra kell értékelnie, mi a fontos az életében. A válasz pedig alapjaiban rengeti meg a világát… és Maryét is. Maryt azonban szintén valami fontos dolog foglalkoztatja, olyasmi, ami vagy még közelebb hozza őket egymáshoz, vagy olyan messzire sodorja, ahonnan már nem tudnak visszatalálni a másikhoz.

Hirdetés