Dorina_S értékelése


Dorina_S>!
Baráth Viktória: A jófiú

Jaj, hát mindenre számítottam ezzel a novellával kapcsolatban, csak arra nem, amit végül kaptam. Mr. Oliver Jones, a DEA-ügynök. Nos, Ő egy nagyon érdekes, és összetett karakter volt már a Főnökben is. Nem gondoltam volna, hogy ez a kis szösszenet róla fog szólni, de rettentően örültem neki. Szerencsére már a könyvbemutatón hozzájutottam, így nem kellett sokat várnom az olvasására. Tökéletes átkötés a Főnök és az Igazság nyomában között, de én mégis visszacseppentem a drogkartellek világába és Mexikóba a röpke húsz oldal alatt. Annyira visszaadta a Főnök hangulatát, hogy nem akartam elhinni, amikor az utolsó oldalra értem, hogy vége…nincs több oldal.
Nekem Ryan volt a nagy kedvencem, és persze Ana, aki egy rettentően erős és független nő. Nagyon nehéz dolga van a Főnökben történtek után, de ő kitart és túlél, de a túlélés után inkább már él, ez pedig Olivernek köszönhető.
Az írónő már a tőle megszokottan csavarta a szálakat, és számos rejtélyt és utalást rejtett el ebben a történetben, ezért úgymond reménykedni kezdtem…remélem nem hiába.
Egyszóval imádtam, de egy hibája volt….hiányzott mellőle még vagy négyszáz oldal. Remélem legközelebb már ekkora terjedelemben fogom a kezemben tartani Oliver történetét.


Baráth Viktória: A jófiú

Baráth Viktória: A jófiú

A főnök című regényből megismert Oliver Jones ügynök története, amelyben feltűnik az Igazság-trilógia főszereplője, Hannah Jones.