Katie_Sue P értékelése


>!
Katie_Sue P
Melissa Marr: Veszélyes játék

Adott 3 szabály, amik szerint:

Egyes számú szabály: Soha ne hívd fel magadra a figyelmüket!

Kettes számú szabály: Ne beszélj a láthatatlan tündérekkel!

Hármas számú szabály: Ne bámuld a láthatatlan tündéreket!

De amúgy hogy mi a francért ne tedd ezeket, azt senki nem mondja meg konkrétan. Fingod sincs mi lesz ha….vagy csak nekem kerülte el a figyelmem? és akkor az, amit eddig is tudtál a tündérekről nem játszik Majd amikor megszeged a szabályokat rinyálni kezdesz, hogy de te ezt nem, azt nem….tesó, ha $@!%, vállalnod kell a következményeket, ugyi?

Nyárkirály, Nyárkirálynő, Télkirálynő….egy közös van bennük: semmilyen a személyiségük. A télkirálynő cuki volt szadizással meg kegyetlenkedéssel, de a többiek….Ash rinyál, hogy neki Seth kell, Keenan rinyál, hogy neki a királynője kell, Donia rinyál, hogy neki Keenan kell, mindenkinek kell valaki. De a kereslet és a kínálat nem találkozik úgy, ahogy ők szeretnék, így lesz még két rész, amiben mindeki tovább rinyálhat…pffff…..brilliáns ! #se

3 hozzászólás

Melissa Marr: Veszélyes játék

Melissa Marr: Veszélyes játék

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A tündérek kedvesek és bájosak?

Épp ellenkezőleg: erősek, veszélyesek, s az emberek világában élnek.
Hol láthatatlanok, hol pedig álcát öltenek, és nem sokan tudják, kik ők valójában. Ám a 17 éves Aislinn tudja: a tündérlátás képességével született, amely számára inkább teher, mint áldás. Mindig ott vannak körülötte, látja a kegyetlenségüket, de a nagyanyján kívül senkivel sem beszélhet róluk. A legjobb stratégia elkerülni őket…

Egyes számú szabály: Soha ne hívd fel magadra a figyelmüket!

Kettes számú szabály: Ne beszélj a láthatatlan tündérekkel!

Hármas számú szabály: Ne bámuld a láthatatlan tündéreket!

Már késő. A nyomába szegődtek. Egy halott lány és a farkasa, valamint egy félelmetes, ugyanakkor ellenállhatatlan vonzerőt sugárzó fiú, Keenan. Vajon mit akarnak tőle?

Az eddig biztonságot nyújtó szabályok már nem működnek, s minden veszélybe kerül: Aislinn szabadsága, halandó élete, és a legjobb barátja, Seth, aki talán már több mint barát.

Fokozatosan kibontakozik egy évezredes történet átokról, beteljesületlen szerelemről, gonosz erőkről és kitartásról. Talán nem tökéletes minden, de az lehet. Tündérintrika, halandó szerelem, egy ősi játék kegyetlen szabályai és a modern elvárások összecsapása – erről szól Melissa Marr 21. századi tündérmese-sorozatának első kötete.

Hirdetés