Katara_Phoenix P értékelése


>!
Katara_Phoenix P
Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

Az egyetlen problémám, hogy túl sok idő telt el a második és harmadik rész között. Még így is, hogy volt néhány visszaemlékezés, túl sok minden kiesett. Például Jim és Liz életéről,házasságáról, családjáról, alakulásaikról sokminden nem derült ki, igazán megérdemeltek vonla/megérdemelnének egy kötetet ők is.
Drew-ról mindig az első szó, ami eszembe jut: őrült. Miután kiderült,hogy belekakil a macskaalomba, ez a szó végképp igazzá vált. Néha legszívesebben addig csapkodtam volna egy hallal, amíg mozog! Fel sem fogta,hogy a felesége: háztartást vezet, két gyereket nevel, két állatról gondoskodik (akiket a férje pofátlanul, szó nélkül hazavitt), közben dolgozik,és Claire-nek is besegít..ez a barom még képes kitalálni,hogy biztosan unatkozik. Jesszusom! Jenny pedig még mindig egy butácska liba (ezt az elképzelhető legkevesebb rosszallással mondom). Mivel egy szó nélkül tűrte a „rabszolgáztatást” (hát nem találó a kifejezés?), Drew pedig nem gondolatolvasó, így nyilván hónapokig nem oldódott meg a dolog. Legalább Claire és Carter elindították a lavinát a dolgok javulása érdekében.
A vibrátorversenyt igazán kihagytam volna a történetből. ._."
Gavin még mindig a legmenőbb kisfiú a világon! *-*
Összességében kb annyit (talán egy kicsit kevesebbet) kell várni tőle, mint az első két résztől. Elkezded, kikapcsolódsz, röhögsz egy jót, becsukod,és mosolyogva aludni térsz. :)


Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

„Örökkön-örökké”-bonbon!
Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk.
Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát.
Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete.
Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta
Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!

Hirdetés