beatrix_0823 P értékelése


>!
beatrix_0823 P
Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean

A Fiúknak, akiket valaha szerettem könyv hatalmas kedvenc volt annak idején, Lara Jean egy elképesztően szerethető karakter, könnyen belopta magát a szívembe. A folytatás, az Utóirat: Még mindig szeretlek, már kisebbet ütött, habár olyan különösen nagy problémáim nem voltak vele. Mindenesetre nem tettem le a sorozatról, és alig vártam, hogy elolvashassam a befejező részt, kíváncsi voltam, hogy Jenny Han mit tud még kihozni a történetből.
Lara Jean és Peter kapcsolata fordulóponthoz ér ebben az utolsó könyvben, hiszen nagyon úgy tűnik, hogy spoiler, és nem tudhatják, hogy mit hoz a jövő. Az egyetemen ugyebár egy új világ nyílik meg mindenki számára, új helyzetek, kihívások, új barátok, sok tanulás, amik mellett valószínűleg csak kevés idejük marad arra, hogy találkozzanak.
Ami a mellékszereplőket illeti, természetesen Lara Jean családja is fontos helyet kap a történetben, de ebben az aspektusban is a változáson, a új élethelyzeteken van a hangsúly.
Minden hibájával együtt a szívemhez nőtt ez a sorozat, Jenny Han stílusa elképesztően bájos, a szereplőkkel könnyű azonosulni, és habár egy könnyed, habos ifjúsági történetről van szó, olykor az élet nehezebb oldalát is megmutatja, és bizony az ember ráébred, hogy nem is olyan könnyű és felelőtlen érzés fiatalnak lenni. Legalább is nem mindig.
Bővebben: https://tejszinhabzsolo.blogspot.com/2018/11/jenny-han-…


Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean

Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A legszerethetőbb történet fiatalokról, fiataloknak és lélekben fiataloknak!

Lara Jean a legjobb végzős évét tölti. És még annyi minden áll előtte: egy osztálykirándulás New Yorkba; a végzősbál a barátjával, Peterrel; egy tengerparti hét a ballagás után. Aztán átköltöznek az egyetemre, ami elég közel esik az otthonához ahhoz, hogy hétvégenként hazaugorjon csokidarabos kekszet sütni.

Az élet nem is lehetne ennél tökéletesebb!

Legalábbis Lara Jean így gondolja… egészen addig, amíg váratlan híreket nem kap.

Most a lánynak, aki fél minden változástól, újra kell gondolnia a terveit. De ha a szív és az ész két különböző dolgot súg, melyikre érdemes hallgatni?

A fiúknak, akiket valaha szerettem sorozat nem csak top helyezett a New York Times sikerlistáján, de már tévésorozatban is hódít!
Íme a trilógia meglepetés lezárása!
Lara Jean levélíró napjai folytatódnak ebben a magával ragadó történetben.

Légy részese örömeinek!

Hirdetés