adork_able értékelése


adork_able>!
Lőrincz L. László: Manituk

Lőrincz L. László: Manituk Vigyázz, ha fúj a szél!

Hát, sokkal jobbra számítottam. Az eleje olyan jól indult. Hangosan nevettem egy-két párbeszéden. Maga a sztori is érdekesnek ígérkezett. Azonban egy idő után úgy éreztem teljesen ellaposodott minden. A karakterek kezdtek egyre idegesítőbbek lenni, a történet nem haladt semerre. Aztán jöttek a mellék/kiegészítő kis szálacskák, amik bár jól hangzottak, de nem mozgattak meg különösebben. A nagyképű prof beszédét 2 oldal szenvedés után lazán átlapoztam. Utána már csak azt vártam, hogy fogyjanak már el a lapok.

Előkészítettem a Kilenc csontfarkast, de nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ezt a történetmenetet folytatni akarom. Lehet inkább keresek valami mást Laci bácsitól…


Lőrincz L. László: Manituk

Lőrincz L. László: Manituk

Ross Candell régész megtalálja a koronás prérifarkasok sírját, elveszíti viszont Károgó Varjút. Bell farmer a gabonakörök mellett hullákat talál a búzájában, nem találja viszont Henderson teherautóját. Ki nyugszik a titokzatos sírokban? Indiánok-e, vagy akik előttük éltek Amerika földjén? Ki döntötte le annak idején Marcus Aurelius császár ostromgépeit? Ki akarja megölni Candellt a hídpillér tetején? Halálos fenyegetést árasztanak a temetőt határoló hegyek. És közben mindegyre feltámad a szél.

Hirdetés