kocybaba P értékelése


>!
kocybaba P
Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

Hát ez sokkal inkább volt nyűg, mint nyalánkság. Már az előző résznél is rezgett a léc, de ez most még azt is alulmúlta. Elismerem, párszor kicsúszott belőlem egy-két kacaj, de a poénok zöme túltolt, nem helyénvaló vagy ízléstelen volt. Nehezemre esett azon nevetni, pl. hogy egy felnőtt férfi spoiler, vagy hogy egy 10 éves gyerek szájából viccnek szánva „Fogd be, vagy megkéselem az anyádat!” mondat hangzik el, egyebekről nem is beszélve. A Drew-Jenny páros sem nyűgözött le, de azt meg kell hagyni rájuk igaz, hogy két h*lye egy pár. Mindketten azonos szinten voltak flúgosak és elképedve olvastam mikre (nem) képesek. Mondjuk legalább egy olyan valós problémát szemléltettek, amibe elhiszem, hogy sok, gyerekes házaspár belefut. Aztán még előnye volt, hogy gyorsan át tudtam rágni magam rajta, no meg a pár kicsikart nevetés, de amúgy ez elég nagy bukta volt.

9 hozzászólás

Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

„Örökkön-örökké”-bonbon!
Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk.
Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát.
Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete.
Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta
Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!

Hirdetés