pveronika értékelése


>!
pveronika
Mia Sheridan: Brant's Return

Számomra ez a történet kicsit sablonos volt, főleg egy Mia Sheridan könyvhöz képest. Igazából nem volt benne semmi igazán egyedi vagy különleges, bár azért kifejezetten rossznak sem mondanám.

A történet főszereplője Isabelle, aki miután három évvel ezelőtt egy borzalmas tragédián esett át, Kentucky-ban talált új otthonra egy farmon. Amikor Isabelle megtudja, hogy a súlyos betegséggel küzdő idős, házsártos, ám belül melegszívű farm tulajdonosnak van egy fia, akivel a férfi már évek óta nem beszélt, úgy dönt, hogy a saját kezébe veszi az irányítást, és kapcsolatba lép vele.

Brant Talbot az Isabelle-től érkezett hívás után úgy dönt, hogy Kentucky-ba utazik, és bár ebben a haldokló apjától való elbúcsúzás is szerepet játszik, fő célja mégis az, hogy meggyőződjön róla, hogy a farm és az ahhoz tartozó legfontosabb örökség, nagyapja whiskey receptje biztosan az ő kezébe kerüljön majd. A férfi egyből elhamarkodott következtetéseket von le Isabelle-el kapcsolatban, és emiatt nem is indul fényesen a kapcsolatuk, de ott tartózkodása alatt Brant-nek hamar rá kell jönnie, hogy a dolgok, talán mégsem mindig azok, aminek látszanak.

Kicsit a hagyományos, régi romantikusokra emlékeztetett ez a könyv, és bár érzelmekkel teljes volt és akadt benne egy-két fordulat, sajnos kliséktől sem volt mentes. Mia Sheridan stílusa most sem okozott csalódást, és a történet is egészen jó volt, de számomra ez kevésnek bizonyult az írónőtől megszokott egyedi történetekhez képest.


Mia Sheridan: Brant's Return

Mia Sheridan: Brant's Return

Brant Talbot runs a glitzy network of high-end bars in New York City, enjoying all the benefits of the lavish lifestyle he's worked so hard to achieve. When he learns that his estranged father is dying, he must return to his family’s Kentucky horse farm – and to a past he thought he left behind.

While facing long-buried truths, he collides with his father’s secretary, Isabelle Farris. Despite his undeniable attraction to the beautiful, independent young woman, he sees secrets in her eyes and believes she has designs on Graystone Hill.

Now the one woman he can’t afford to trust is about to become the one he can’t let go.

Hirdetés