semmilyen P értékelése


>!
semmilyen P
Dean R. Koontz: Virrasztók

Végig feszült cselekményű könyv. Travis találkozása a kutyával szép volt. Szegény kutyus magyon félt, de még így is meg akarta menteni az számára teljesen ismeretlen embert. Nora és Travis találkozása a legjobbkor jött mindkettejük számára. El sem tudom képzelni, hogy mégis hogyan lehet olyan bezártan élni 30 évig, ahogyan Nora élt. Einstein meg… Nos minden sort élveztem ami róla szólt!
Travist különleges embernek érzem. Nagyon sok fájdalmat kellett elviselnie és nem csodálkoztam azon, hogy már senkit sem akart megtűrni maga mellett.
Érdekes volt a bérgyilkos-vonal is. Biztosan vannak ilyen őrültek, bár még belegondolni is elég félelmetes.
A legfélelmetesebb azonban a Banodyne laboratórium volt. Valahogy simán feltételezem, hogy ehhez hasonló laborok működnek a mai napig is.
A Kívülállót szinte sajnáltam a végén. Nem ő tehetett róla, hogy ilyenné tették.

>!
Animus, Budapest, 1994
480 oldal · ISBN: 9638386185 · Fordította: Vangel Tibor

Dean R. Koontz: Virrasztók

Dean R. Koontz: Virrasztók

Az USA kormánya által pénzelt, szupertitkos laboratóriumban két, genetikailag átformált élőlény lát napvilágot. Az egyik egy fantasztikus kutya, emberi intelligenciával. A másik egy brutálisan agresszív, hibrid szörny. Egy napon mindkettő megszökik, és megkezdődik a hajsza, mely egybefonódik egy férfi és egy nő egymásra találásának történetével. A páratlan feszültségű regényben a főszereplőknek nem csupán az emberi nem legsötétebb kreatúrájával kell felvenniük a harcot, de a mindenre képes alvilággal és az elszántan nyomozó nemzetbiztonságiakkal is.

Hirdetés