kocybaba P értékelése


>!
kocybaba P
J. R. Ward: A vadállat

Elmondani nem tudom, mennyire ki voltam már éhezve egy újabb FTT részre! Nem is sikerült túlságosan sokáig tartogatnom, még úgy sem, hogy szegény Rhage sosem volt a kedvenceim között. Bár most határozottan élveztem, hogy olvashatok róla és Maryről, valamint természetesen Bittyről. Nagyon szerettem a szálukat, és ahogy ez a kis csaj kenyérre kent sorra mindenkit. A másik, Assail, ennek a gazembernek az útja, ami különösen tetszett. Szépen fejlődésnek indult, és alig várom, hogy ő is megkapja a maga kis boldogságszeletét. A Layla-Xcor páros még mindig örök mumus nálam. Bár inkább Layla a bajos, Xcor-ral egészen szimpatizálok. A következő résznél ami ugyebár az övék kíváncsi vagyok, mire jutok majd velük. Rajtuk kívül pedig még voltak meglepetések pl. spoiler, de részemről valahogy ők elvesztek, ill. érdektelenek lettek a többiekhez képest. Mert igen, majdnem mindenki szerepelt! *-* Lassiter, Zsadist, Vishous… mindegyikőjük megmozdulása, beszólása egy kincs volt. Imádtam a humort, amivel olyan nagyszerűen kompenzálták a nehezebb és súlyosabb részeket, és hogy kicsit beleláthattam a hétköznapjaikba. Mindemellett egyre jobbnak tartom, hogyha nagyobb időközönként is, de a régi szereplők előtérbe kerülnek és Ward megajándékozza őket egy újabb kötettel. Hiányoznak na, és pótolhatatlanok.
Ja, és repült az 5 csillag.

7 hozzászólás

J. R. Ward: A vadállat

J. R. Ward: A vadállat

A Fekete Tőr Testvériség számára már semmi sem olyan, mint korábban. Miután elkerülték a háborút az árnyékokkal, megváltoztak a szövetségi viszonyok, új határvonalak húzódtak. Az Alantasok Társaságának tagjai erősebbek, mint valaha, az emberi gyengeséget kihasználva próbálnak több pénzhez, több fegyverhez és több hatalomhoz jutni. De miközben a Fekete Tőr Testvériség nagyszabású támadásra készül ellenük, az egyik testvér önmagával is kemény harcot kénytelen vívni.

Rhage-et, a legnagyobb étvágyú, ugyanakkor a legnagyobb szívű harcost mindenki tökéletesnek gondolja… vagy legalábbis tökéletesen szórakoztatónak. Ott van neki imádott fele, Mary, a királya és a testvérei élete pedig remekül alakul. Rhage azonban nem érti – és nem tudja kontrollálni – az időnként rátörő pánikot és bizonytalanságot…

Ez pedig megrémíti, valamint el is távolítja a párjától. Amikor egy csatában halálos sebet szerez, újra kell értékelnie, mi a fontos az életében. A válasz pedig alapjaiban rengeti meg a világát… és Maryét is. Maryt azonban szintén valami fontos dolog foglalkoztatja, olyasmi, ami vagy még közelebb hozza őket egymáshoz, vagy olyan messzire sodorja, ahonnan már nem tudnak visszatalálni a másikhoz.

Hirdetés