meteoritastar értékelése


>!
meteoritastar
Amanda Quick: Titkok Könyve

Ezt a sorozatot kicsit érdekesen olvasom. A 4. résszel kezdtem és most a 2. résszel folytattam :D :D De így is teljesen érthető. Legalábbis nem maradt megválaszolatlan kérdésem.

A nyomozás ebben a könyvben nagyon jó volt.
Egyszerű meg nem is. Voltak elméleteim, gyanúsítottaim hamar lettek, de így is okozott meglepetést.
A szereplőket hamar megkedveltem, de hiányzott belőlük a tűz. Nem szikrázott a levegő közöttük. Bár a végére ez megváltozott és én úgy örültem ennek. Ott nagyon tetszett minden. Elég sokat mosolyogtam is.
Igaz, hogy ez a Vanza akármi dolog kicsit erőltetett volt, de így is tetszett a könyv. Kikapcsolódásnak jó.


Amanda Quick: Titkok Könyve

Amanda Quick: Titkok Könyve

Szép, okos, önfejű, ami a szívén, az a száján. Az ilyen társalkodónőt senki nem tűri maga mellett sokáig. Nem csoda hát, hogy Emma Greysonnak ajánlólevelet kell hamisítania , ha új álláshoz akar jutni. Ám hiába biggyeszt pápaszemet az orrára, a vidéki kastélyban vendégeskedő urak felfigyelnek szépségére. Tolakodó udvarlásuk elől egy szekrénybe rejtőzik, ahol váratlan társaságra akad…
Edison Stokes erős kézzel igazgatja vállalatbirodalát, de akkor sem hátrál meg, amikor barátja nyomozómunkára kér: egy régi becses könyvnek lába kélt, és gyanúja szerint a vendégek közt keresendő a tolvaj. Aki most áldozatára, a megfelelő nőre les, hogy Emma mindenkinél alkalmasabb alany a kísérlethez.Csak úgy tudja szemmel tartani és megvédelmezni, ha maga mellé fogadja segítőtársul. Nem is sejti még, hogy Emma hajlíthatatlan konoksága nemcsak a nyomozás sikerét, de mindkettejük életét is veszélybe sodorhatja.
„Ha délután veszel kézbe egy Amanda Quick-regényt, készülj fel rá, hogy ébren töltöd az éjszakát. Lehetetlenül bűbájos.”

Hirdetés