KönyvMoly_1989 P értékelése


>!
KönyvMoly_1989 P
Claire Douglas: Lány a mólón

Szeretem Claire Douglas stílusát!
Míg a legtöbben nem szerették a kiadó gondozásában megjelent előző könyvét, nekem nagy favoritom lett az is.
A Lány a mólón ugyan elmaradt az Ikrek egyedisége mögött, de a történet rendkívül olvastatta magát, és kíváncsi voltam, hogy végül is ki lesz a gyilkos, és mi is történt valójában?! A teljes végkifejletre azonban most sem sikerült rájönnöm, ami plusz egy csillagot ért az értékelésemben.
Érdekes volt a múlt és jelen váltakozása, és be is vitt az erdőbe… Sophie és Frankie is érdekes, egyedi karakterek, és az utolsó fejezetekig nem vagy biztos benne, hogy melyikük hazudhat… Vagy egy harmadik ember a hunyó?
Érdemes elolvasni, inkább pszichológiai krimi, mint véres, nyomozós thriller.


Claire Douglas: Lány a mólón

Claire Douglas: Lány a mólón

Húsz évvel ezelőtt…
A huszonegy éves Sophie egyik éjszaka eltűnik. Semmi nyom nem marad utána, csak egy edzőcipő a roskatag régi mólón és kongó űr legjobb barátnője, Frankie szívében.

Húsz év múlva…

A tenger partra dob egy holttestet. Sophie bátyjának unszolására Frankie visszamegy a tengerparti kisvárosba. Elárasztják az emlékek, melyeket a tragikus eset óta próbál elfelejteni.
Vajon mi történt pontosan Sophie-val azon az éjszakán? És vajon tudja-e valaki, hogy korábban mit követtek el ők ketten Sophie-val ugyanazon a mólón?

Frankie hátborzongató leveleket kap, és mindenütt Sophie kísértetét véli felfedezni. A régi ismerősök ellenségesek vele szemben, mintha mindenki elhallgatna előle valamit.

Pedig valaki tudja az igazságot…

Hirdetés