Krisztina_Németh_2 értékelése


>!
Krisztina_Németh_2
J. R. Ward: A vadállat

Uuuugy vártam már ezt a könyvet. Nekem tök mindegy ki a föszereplö, a lényeg, hogy a Fekete Tör Testvériség tagja legyen az illetö. Bevallom Rhage és Mary elsö kötete nem a kedvenc volt, tul sok volt Rhage tökéletességéböl. Most nem ezen volt a hangsuly, inkább Bittyröl szolt, ami tetszett. Bittyi nagyon szerethetö karakter lett, imádtam amikor megsimizte a vadállat pociját :) Sajnos szegény nem randizhat soha :), de ugy gondolom nagyon is illik Dárius házába. Jaaaj és a kedvencem Z , elsö találkozása Bittyvel. Ollllyan cukorfalat volt :)
A mellékszálak közül.nekem Assail volt a kedvenc, nagyon várom már az ö könyvét is. És persze érdekel Marcus sorsa is :)


J. R. Ward: A vadállat

J. R. Ward: A vadállat

A Fekete Tőr Testvériség számára már semmi sem olyan, mint korábban. Miután elkerülték a háborút az árnyékokkal, megváltoztak a szövetségi viszonyok, új határvonalak húzódtak. Az Alantasok Társaságának tagjai erősebbek, mint valaha, az emberi gyengeséget kihasználva próbálnak több pénzhez, több fegyverhez és több hatalomhoz jutni. De miközben a Fekete Tőr Testvériség nagyszabású támadásra készül ellenük, az egyik testvér önmagával is kemény harcot kénytelen vívni.

Rhage-et, a legnagyobb étvágyú, ugyanakkor a legnagyobb szívű harcost mindenki tökéletesnek gondolja… vagy legalábbis tökéletesen szórakoztatónak. Ott van neki imádott fele, Mary, a királya és a testvérei élete pedig remekül alakul. Rhage azonban nem érti – és nem tudja kontrollálni – az időnként rátörő pánikot és bizonytalanságot…

Ez pedig megrémíti, valamint el is távolítja a párjától. Amikor egy csatában halálos sebet szerez, újra kell értékelnie, mi a fontos az életében. A válasz pedig alapjaiban rengeti meg a világát… és Maryét is. Maryt azonban szintén valami fontos dolog foglalkoztatja, olyasmi, ami vagy még közelebb hozza őket egymáshoz, vagy olyan messzire sodorja, ahonnan már nem tudnak visszatalálni a másikhoz.

Hirdetés