Judit_Sike P értékelése


>!
Judit_Sike P
Claire Douglas: Lány a mólón

1. Teljesen megértem, hogy A lány a vonaton, mindenki úgy akar eladni könyvet, hogy „a lány így, a lány úgy, a lány amúgy, de nem úgy, hanem amúgy”.
2. Egyáltalán nem értem, hogy miért akar bárki is így könyvet eladni. Fölösleges, mert még a jó könyveket is abba a kategóriába soroljuk, hogy ez biztos csak rossz lehet, és már eleve félve vesszük le a polcról, hogy jaj, ne, már megint egy „Lány valahol”. És ha véletlenül némelyik jól sikerül, akkor nagyon örülünk, de ha nem, akkor pedig jön az „én megmondtam! tudtam, hogy borzalmas lesz!”

Hát ez borzalom volt.
Nincs is mit értékelnem.
Felgyújtanám az összes A LÁNY könyvet, mindet.
Az egész könyv nonszensz. 20 év után nyilván kinyomoz mindent, mert most már érdekli, hogy mi lett a csajjal, az elmúlt 20 évben meg le se sz*rta, már bocsánat. Hirtelen mindenkinek megered a nyelve, mindenki beszél, mindenki tud mindent.
Az egyedüli értékelhető az a könyv vége. Bár nem mondom, hogy nem gondoltam rá, de eléggé meglepett, hogy így lett lezárva. Viszont addig amíg eljutottam… a sok siránkozás, picsogás, és unszimpatikus karakter… Mindegy.

1 hozzászólás

Claire Douglas: Lány a mólón

Claire Douglas: Lány a mólón

Húsz évvel ezelőtt…
A huszonegy éves Sophie egyik éjszaka eltűnik. Semmi nyom nem marad utána, csak egy edzőcipő a roskatag régi mólón és kongó űr legjobb barátnője, Frankie szívében.

Húsz év múlva…

A tenger partra dob egy holttestet. Sophie bátyjának unszolására Frankie visszamegy a tengerparti kisvárosba. Elárasztják az emlékek, melyeket a tragikus eset óta próbál elfelejteni.
Vajon mi történt pontosan Sophie-val azon az éjszakán? És vajon tudja-e valaki, hogy korábban mit követtek el ők ketten Sophie-val ugyanazon a mólón?

Frankie hátborzongató leveleket kap, és mindenütt Sophie kísértetét véli felfedezni. A régi ismerősök ellenségesek vele szemben, mintha mindenki elhallgatna előle valamit.

Pedig valaki tudja az igazságot…

Hirdetés