ValerinLanz P értékelése


>!
ValerinLanz P
Amy Gentry: Ki ez a lány?

Bevallom töredelmesen, nem tetszett ez a könyv. Sem a téma, sem a tálalás, sem a szereplők. Egyszerűen egyik karakter cselekedetére sem volt magyarázat, egyiket sem ismerhettük meg rendesen, és senkit sem tudtam sajnálni.
Természetesen engem is sikerült lépre csalni spoiler, hiszen ez volt a lényeg. De a magyarázat engem nem elégített ki, és légből kapottnak éreztem. spoiler Nagyon felidegesített a szereplők viselkedése, komolyan.
Anna… felmerült benne, hogy nem volt túl jó anya. Én ezt aláírom, ne is haragudjon. Persze nehéz egyensúlyozni aközött, hogy megengedő vagyok, és aközött, hogy szigorú, de egyik lányra sem figyelt sem akkor, amikor még minden rendben volt, sem pedig később.
Tom, az apa rendesnek tűnt, de őt sem ismerhettük meg jobban.
Jane egy feltűnősködő kamasz, aki már csak az égre nem írta fel, hogy anya, vegyél már észre!, de még az ő viselkedése néha-néha érthető is volt.
Az nemigen derült ki, hogy Alex Mercadóval mi lett. Semmi baj, ne is zárjunk le minden szálat normálisan, minek az?
spoiler
Nagyon vártam, de csalódtam. Sokkal jobban is össze lehetett volna ezt hozni. A betoldásoknak megértettem a jelentőségét, de nem kedveltem őket. A párhuzamosan – másodjára – olvasott Üsd, vágd ezerszer jobban ki lett dolgozva.


Amy Gentry: Ki ez a lány?

Amy Gentry: Ki ez a lány?

Retteghet-e egy szülő jobban bármitől, mint hogy eltűnik a gyereke?
A houstoni Whitaker-Davalos házaspár számára ez a rémálom válik valósággá, amikor egy hajnalon Julie-t, a tizenhárom éves lányukat elviszi a házukból egy ismeretlen férfi. Az egyetlen szemtanú Julie húga, aki a félelemtől dermedten lapult egy szekrény mélyén.
Nyolc év elteltével, egy májusi kora estén becsöngetnek a házba. A küszöbön egy fiatal nő áll, aki azt állítja magáról, hogy ő Julie.
Ámde Anna Davalosban rettenetes gyanú ébred, amikor felfedezi, hogy néhány részlet hibádzik Julie történetében…
De akkor ki ez a nő?
És mit akar a családtól?
A fiatal chicagói újságíró, Amy Gentry bemutatkozó thrillerét nagy siker fogadta, a könyv jogait 18 országban adták el.

„Az év egyik legjobban várt thrillere.” (New York Times)
„A végén már a saját családod múltjában sem leszel biztos.” (Entertainment Weekly)
„Tökéletes fordulat a végén!” (Kirkus Reviews)

Hirdetés