Szilvi00 P értékelése


>!
Szilvi00 P
John Green: Papírvárosok

John Green: Papírvárosok Egy excentrikus lány, egy idézet, egy rejtély

John Green eddig egyetlen nekem való regényt írt, és kétszer okozott kisebb-nagyobb csalódást. Akkoriban Alaszka sem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, Margo egyenesen az idegeimre ment. És akkor a befejezésről ne is beszéljünk, mert megint felmegy a vérnyomásom, így kora reggel! Pár fejezet után kezdtem megsajnálni szegény Q-t. A nyomozásra is hamar ráuntam és a közepétől csak arra vártam, hogy érjek már a végére, mert mindegy merre jár a csaj, én megkeresem és megfojtom.


John Green: Papírvárosok

John Green: Papírvárosok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Quentin Jacobsen egész életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta a hihetetlenül kalandvágyó Margo Roth Spiegelmant. Így aztán, amikor a lány nindzsának öltözve kinyitja Quentin ablakát, bemászik rajta az életébe, és magával invitálja egy nagy fantáziával kitervelt bosszúhadjáratra, a fiú vele tart.
Egész éjszakás kalandjuk után új nap veszi kezdetét, s amikor Q megérkezik az iskolába, megtudja, hogy a mindig is enigmatikus Margo ezúttal valódi rejtéllyé lett. Hamarosan kiderül azonban, hogy vannak bizonyos nyomok, amelyek felderítése csak rá vár. Ezzel olyan csapongó kaland veszi kezdetét, amelynek során minél közelebb kerül, annál kevesebb tárul fel előtte a lányból, akiről azt hitte, jól ismeri.
A Printz-díjat elnyerő John Green azzal a ragyogó szellemességgel és izzó érzelmi őszinteséggel tér vissza, amely olvasók egy egész új generációját hozta lázba.

Hirdetés