noname14 értékelése


>!
noname14
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Hihetetlen, hogy Jennifer L. Armentrout bármilyen műfajú könyvet ír, az csak jó lehet.
Már néhány évvel korábban is olvastam ezt a könyvet, de már egy-két jeleneten kívül nem igazán emlékeztem rá, így úgy gondoltam, ideje ismét elővennem. Nem kell túl sokat várni ettől a könyvtől, mert nem egy nagy valami, de kikapcsolódásnak tökéletes, ha néhány röpke órára el akarunk merülni egy jó történetben.
Madison karaktere szimpatikus volt, főleg, hogy nem drámázott annyit. Chase pedig hihetetlenül imádnivaló volt, még ha néha egy kicsit fafejű is.
Nagyon sajnálom, hogy Chad és Chandler könyvét nem adták ki, mert azokat is szívesen elolvastam volna, mivel ebben a részben ők is nagyon szimpatikusak voltak.


J. Lynn: Vetkőzik a tanú

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.

Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Hirdetés