alice_kingsley értékelése


>!
alice_kingsley
V. E. Schwab: A Fényigéző

Most fejeztem be, szóval ez egy teljesen átgondolatlan értékelés (bár nem lesz hosszú, azért gondoltam megemlítem)
Számomra ez az év legjobb könyve. Az olvasási karrierem egyik legjobb könyve.
Tökéletes lezárása a trilógiának. Mondanám, hogy megnevettet, megríkat, de inkább csak megríkat. Legalábbis én minden 10. oldalon zsepit ragadtam, kivéve az utolsó fejezetet, mert azt végigsírtam (micsoda véletlen, hogy könyvjelzőnek egy pzst választottam a sorozathoz – mintha megéreztem volna…). De tényleg, a könnyek konkrétan megnehezítették az olvasást.
Nem akartam, hogy vége legyen. De miközben közeledtek az utolsó sorok, rájöttem, hogy ennek soha nem lesz vége. Merthogy bármi addig tart, amíg az utolsó ember is emlékszik rá. És nekem ez a történet mindig ott lesz, ha csak az agyam leghátsó zugában is, de nekem soha nem lesz vége.

előfordulhat, hogy ha kicsit leülepedett, akkor kibővítem, de magamat ismerve nem, azért megszavazom magamnak a bizalmat


V. E. Schwab: A Fényigéző

V. E. Schwab: A Fényigéző

Végigsöpör a sötétség a mágiában gazdag Londonon. A mágia törékeny egyensúlya felborult, uralkodók buknak el, mialatt a gonosz feltartózhatatlanul gyilkol a birodalomban. Kell, az egyik utolsó antari mágus és Szelina Bard, az ügyes tolvajlány felveszi a harcot az ősi ellenséggel, aki magának követelik a hatalmat a főváros fölött. A pusztító mágia ellen csel, hősiesség, kitartás és bajtársiasság a fegyverük.

A Mágia Árnyalatai trilógia magával ragadó fináléjában eldől a négy mágikus London közötti küzdelem.

Hirdetés