GytAnett P értékelése


>!
GytAnett P
Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

Sokkal jobban tetszett, mint a második rész, még ha a csillagozás nem is ezt mutatja. (Azt hiszem, nagyon elvakult voltam, amikor a másodikra 4.5 csillagot adtam. :D)
Drew és Jenny párosa amúgy a legkevésbé szimpatikus a bandából, tökéletesen most sem tudtam velük azonosulni, szerencsére a problémájukkal sem, mivel az életem még nagyon nem ott tart, mint az övék. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy az nagyon is valós probléma, hogy a párok szexuális élete kicsi gyerkőc mellett, szülés után nehezen tér vissza a régi kerékvágásba, ami nyilvánvalóan mindkettő fél számára frusztráló hatással bír. Nem lenne vicces a könyv, ha nem a maguk módján próbálnák megoldani a helyzetet, ami időnként igencsak komikusra sikeredett. spoiler Időnként nagyon jókat lehetett nevetni, bár humor szempontjából az első részt nem sikerült felülmúlni. :)
Ez a hatos banda úgy beteg, ahogy van, szívesen megismerkednék velük. :D Éppen emiatt a valóságtól elrugaszkodott jelenetekből sem volt hiány. spoiler
A humor és az idiotizmus mellett van azért mondanivalója is. Sok-sok könyvből azt tanulhatjuk meg, hogy a kapcsolati problémák legegyszerűbb megoldása, ha beszélgetünk egymással. Valóban! Itt is igazából csak annyit kellett volna tenniük, hogy leülnek, és mindent elmondanak egymásnak őszintén. spoiler Jenny sem egy egyszerű eset, még mindig ő a legfurább számomra mindannyiuk közül, de erre a párosra azt hiszem, lehet azt mondani, hogy zsák a foltját. :)
Örülök, hogy ők is kaptak egy saját könyvet és hogy egy teljesen más élethelyzetben ismerkedhettünk meg velük, az első két rész után jócskán ugrottunk az időben.


Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

„Örökkön-örökké”-bonbon!
Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk.
Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát.
Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete.
Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta
Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!

Hirdetés