Paulina_Sándorné P értékelése


Paulina_Sándorné P>!
Nora Roberts: Örvénylés

Élveztem az írónő történetét. Nell nagyon rossz dolgon ment át, de hihetetlenül bátor embernek tartom, hogy meg merte lépni, azt, amit tett. Egy Julia Roberts film jutott róla eszembe. Zach imádni való. Tetszett, ahogy közelített Nell felé, édes volt. Mia és Ripley is szimpatikusak. Romantika magában is mágikus, de most még igazi mágia, varázslat is kapcsolódott hozzá, így még varázslatosabb lett a történet számomra.


Nora Roberts: Örvénylés

Nora Roberts: Örvénylés

A New York Times bestsellerírónője, Nora Roberts olvasók millióit kápráztatta el a barátságról, az elveszett szívekről, legendákról, szerelemről és vágyról szóló megható történeteivel. A Három Nővér szigetének legendáját feldolgozó trilógia első kötetében visszatér New England kísértő partjaihoz – és a három szenvedélyes és erős akaratú nő életének alakulásához…
Amikor Nell Channing megérkezik a bájos Három Nővér szigetére, úgy érzi, végre sikerült szadista férje látóköréből kiszakadnia, és hosszú hónapok után megnyugodhat egy kicsit.
A sziget különös története 1692-ig nyúlik vissza, a három boszorkány titokzatos szerelméig, akiknek leszármazottjai még ma is ott élnek. Nellnek fel kell magában fedeznie és felszínre kell hoznia azt a mágikus erőt és képességet, amellyel megmentheti saját magát és szerelmét, Zach Todd seriffet. A harcban nincs egyedül – nővérei bűbájos hatalmukkal és szeretetükkel védik őt.

Hirdetés