DarknessAngel értékelése


>!
DarknessAngel
J. R. Ward: A vadállat

Még mindig a Vadállat és a Király számomra a legkedvencebb rész!♥ Lehet, hogy Rhage és Mary első olvasásra nem lettek nálam akkor kedvencek, mint mondjuk Wrath és Beth, de ebben a részben bebizonyították, mennyire tökéletesek is együtt. Imádom, hogy Rhage tényleg egy nagy ölelgetnivaló mackó, csupa szívvel és őszinte érzelemmel.
Köztük ha bármi rossz is történik Mary-vel, képesek mindig egyszerűen megoldani, mert beszélgetnek róla. Ha az elején be is zárkóznak, később mindig megnyílnak egymás előtt, és ez nagyon szép. ^-^ Minden egyes romantikus pillanatukat öröm volt olvasni.
Ami ebben a részben még nagyon tetszik, hogy mindegyik szemszög érdekes. Igen-igen, számomra Xcor-Layla szál nem annyira, viszont itt tényleg a minimumom volt, így imádtam. :D
Annyi új érdekes szereplőt is kaptunk: Bitty, Jo, Markcus
Mennyi új lehetőség rejlik bennük. Izgatottan várom, hogy fog alakulni a sorosuk a továbbiakban.
Most rendesen kitört rajtam újra az FTT láz. Úgy érzem fel kéne lapoznom újra pár részt. :D♥

5 hozzászólás

J. R. Ward: A vadállat

J. R. Ward: A vadállat

A Fekete Tőr Testvériség számára már semmi sem olyan, mint korábban. Miután elkerülték a háborút az árnyékokkal, megváltoztak a szövetségi viszonyok, új határvonalak húzódtak. Az Alantasok Társaságának tagjai erősebbek, mint valaha, az emberi gyengeséget kihasználva próbálnak több pénzhez, több fegyverhez és több hatalomhoz jutni. De miközben a Fekete Tőr Testvériség nagyszabású támadásra készül ellenük, az egyik testvér önmagával is kemény harcot kénytelen vívni.

Rhage-et, a legnagyobb étvágyú, ugyanakkor a legnagyobb szívű harcost mindenki tökéletesnek gondolja… vagy legalábbis tökéletesen szórakoztatónak. Ott van neki imádott fele, Mary, a királya és a testvérei élete pedig remekül alakul. Rhage azonban nem érti – és nem tudja kontrollálni – az időnként rátörő pánikot és bizonytalanságot…

Ez pedig megrémíti, valamint el is távolítja a párjától. Amikor egy csatában halálos sebet szerez, újra kell értékelnie, mi a fontos az életében. A válasz pedig alapjaiban rengeti meg a világát… és Maryét is. Maryt azonban szintén valami fontos dolog foglalkoztatja, olyasmi, ami vagy még közelebb hozza őket egymáshoz, vagy olyan messzire sodorja, ahonnan már nem tudnak visszatalálni a másikhoz.

Hirdetés