ViveEe P értékelése


>!
ViveEe P
J. R. Ward: A vadállat

Szép volt, mint mindig. Őszintén szólva, én nem lelkesedem azért, hogy új könyvet kapjanak régi szereplők, de a Királyt imádtam, és ott tudott Wrath igazán a szívembe kerülni, és ez sem volt rossz. Nekem semmi bajom nem volt sem Rhage sem Mary viselkedésével. Sajnos mostanában egyre több emberrel találkozom, akik ezzel a problémával küzdenek. A sok komolyságot pedig most is olyan jól ellensúlyozta a testvérek hülyéskedése. Kis hableány… Kész voltam. Imádom ezeket az idiótákat.
Bár Bittyvel egy percig nem volt bajom, engem idegesített, hogy folyton minden körülötte forgott.
De nagyon szép lett a vége.
Assail részeit imádtam a legjobban. És úgy érzem, ha már működik ez a régi testvér, új könyv formula, hogy újra rendesen V bőrébe kéne bújnom. Nagyon jó lenne.
Néhány faji sorsfordító esemény is történt, és most minden még izgalmasabb.
Alig várom a következő könyvet, főleg, hogy Layla és Xcor könyvek óta tartó felvezetése hogyan folytatódik.
Örülök, hogy megint Caldwellben jártam ennyi idő után.

24 hozzászólás

J. R. Ward: A vadállat

J. R. Ward: A vadállat

A Fekete Tőr Testvériség számára már semmi sem olyan, mint korábban. Miután elkerülték a háborút az árnyékokkal, megváltoztak a szövetségi viszonyok, új határvonalak húzódtak. Az Alantasok Társaságának tagjai erősebbek, mint valaha, az emberi gyengeséget kihasználva próbálnak több pénzhez, több fegyverhez és több hatalomhoz jutni. De miközben a Fekete Tőr Testvériség nagyszabású támadásra készül ellenük, az egyik testvér önmagával is kemény harcot kénytelen vívni.

Rhage-et, a legnagyobb étvágyú, ugyanakkor a legnagyobb szívű harcost mindenki tökéletesnek gondolja… vagy legalábbis tökéletesen szórakoztatónak. Ott van neki imádott fele, Mary, a királya és a testvérei élete pedig remekül alakul. Rhage azonban nem érti – és nem tudja kontrollálni – az időnként rátörő pánikot és bizonytalanságot…

Ez pedig megrémíti, valamint el is távolítja a párjától. Amikor egy csatában halálos sebet szerez, újra kell értékelnie, mi a fontos az életében. A válasz pedig alapjaiban rengeti meg a világát… és Maryét is. Maryt azonban szintén valami fontos dolog foglalkoztatja, olyasmi, ami vagy még közelebb hozza őket egymáshoz, vagy olyan messzire sodorja, ahonnan már nem tudnak visszatalálni a másikhoz.

Hirdetés