pveronika értékelése


>!
pveronika
Vi Keeland: The Naked Truth

Ez egy egészen egyedi történet volt, ami szívszaggatóan komoly témákat is érintett. De pont ezt imádom az írónő könyveiben, hogy mindig meg tud lepni valami igazi mélységgel is, annak ellenére, hogy a legtöbben csak egy kis humoros, forró történetre számítanak.

A történet főszereplője Layla Hutton, aki egy nagy jogi cégnél dolgozik New Yorkban. Miután egy kényes ügynél megsérti az ügyvéd-ügyfél titoktartást, 200 óra közmunkára ítélik, amit egy minimális biztonságú fogházban kell letöltenie rabok oktatásával. (Ez egy főleg fehér galléros (nagyon gazdag) elítéltek számára fenntartott intézmény, mindenféle luxus létesítménnyel.) Ez az a hely, ahol először találkozik Grayson Westbrook-al, akit üzleti titkok kiadásának vádjával ítéltek el 3 évre. Grayson nagyon sármos, szókimondó és intelligens, és egyből lesöpri a lábáról a fiatal ügyvédnőt. Azonban bár Grayson nem az a mellébeszélő típus, amikor Layla rádöbben, hogy a férfi egy hatalmas dologban mégis hazudott neki, hagy csapot-papot és többé vissza sem néz.

Két évvel később, amikor a lánynak egy VIP ügyfél ügyét kell elvállalnia, és kiderül, hogy az ügyfél nem más, mint Grayson, minden a feje tetejére áll. Layla nem mondhat nemet a főnökeinek, de azt sem engedheti, hogy az egykori sebek feltépésre kerüljenek. Azonban elhatározni valamit és megvalósítani nem ugyanaz, főleg ha a férfi múltja bombaként robban mindkettejük életében…

Nagyon tetszettek a karakterek, akiket meglepően sokrétűen alkotott meg az írónő. A kettejük kapcsolata lassan épült, ami kicsit más volt a szerző eddigi regényeihez képest, de tetszett. Vi Keeland stílusa most is lebilincselő volt, és a humor mellett ismét képes volt beleszőni egy olyan szálat is a történetbe, ami igazán szíven üti az olvasót. Igazi érzelmi hullámvasút volt, aminek imádtam minden percét. Őszintén ajánlom! :)

7 hozzászólás

Vi Keeland: The Naked Truth

Vi Keeland: The Naked Truth

From #1 New York Times Bestseller Vi Keeland, comes a new, sexy standalone novel.

It was just a typical Monday.

Until the big boss asked me to make the pitch for a prospective new client.

After two years on shaky ground at work because of my screw up, an opportunity to impress the senior partners was just what I needed.

Or so I thought…

Until I walked into the conference room and collided with the man I was supposed to pitch.

My coffee spilled, my files tumbled to the ground, and I almost lost my balance.

And that was the good part of my day.

Because the gorgeous man crouched down and looking at me like he wanted to eat me alive, was none other than my ex, Gray Westbrook.

A man who I’d only just begun to move on from.

A man who my heart despised—yet my body obviously still had other ideas about.

A man who was as charismatic and confident as he was sexy.

Somehow, I managed to make it through my presentation ignoring his intense stare.

Although it was impossible to ignore all the dirty things he whispered into my ear right after I was done.

But there was no way I was giving him another chance, especially now that he was a client
…was there?

Hirdetés