gabiica P értékelése


>!
gabiica P
Felix Salten: Bambi

Bánom, hogy korábban még nem olvastam el egészében az igazi Bambi történetet. Ismertem a Disney mesét, olvastam a Disney mesekönyvet, de ezt, a teljes verziót még soha.

Nagyon élveztem az olvasását. Gyönyörűek voltak a leírások, magam előtt láttam a tájat, éreztem magam körül a növényeket és az állatokat. Nagyon életszerűen volt megírva.

Szerintem igazán szerethető, kellemes, csodálatos kis mese ez. Megtanít értelmezni az elmúlást, megtanít értékelni a természetet. Ha egyszer gyermekem lesz, biztosan sokszor fogjuk majd olvasni, nagyon hiteles, nagyon szép.

7 hozzászólás

Felix Salten: Bambi

Felix Salten: Bambi

Bambi a rengeteg legmélyén, mogyorócserjék, som- és kökénybokrok, magas juhar- meg bükkfák védte zugban született. A kis őz botladozó lábakkal indult el az erdő úttalan útjain, és mind távolabb merészkedett. Bambival együtt tanul meg az olvasó önfeledten játszani és száguldani, élvezni a szabadságot. De megtanulunk félni is és keserűen tudomásul venni minden élet halandóságát. Salten költői prózája egyszerre szól gyermekekhez és felnőttekhez – mindannyiunk okulására és gyönyörűségére.

Hirdetés