Magdi1017 P értékelése


>!
Magdi1017 P
Danielle Steel: Saigon

Ez a történet megrázó, mellbevágó és szívszorító.
Au, hogy valaki önként menjen oda tudósítani, nagy bátorságra vall.
Márpedig Paxton ezt tette vőlegénye elesése után.
Ez a háború nagyon nagy pofon Amerika népének rengeteg áldozattal járt. A vietkongok brutalitásának szemléltetését szörnyű volt olvasni pedig ez a véres valóság.
Pax nagyon bátor, hogy odamerészkedett. Nap mint nap szembesült a kegyetlenségekkel, mégsem adta fel. Erős jellem. És a szerelem is rátalál ott, ahol a halál árnyékában nem is hitte volna.


Danielle Steel: Saigon

Danielle Steel: Saigon

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Paxton Andrews egy szép és fiatal lány, aki boldog szerelemben él barátjával, s már a házasságukat tervezgetik. Ám a fiú megkapja a behívóját, Vietnamba kerül, s néhány hét múlva már csak a halálhírét közlő távirat marad belőle. A lány ekkor úgy érzi, látnia, tudnia kell, hol és miért halt meg szerelmese. Abbahagyva az egyetemet Vietnamba megy haditudósítónak, ahol aztán szembesül a valósággal. Hogyan írja le az otthoniaknak, milyen csodálatosan zöld itt minden, milyenek a naplementék, az illatok, az emberek. Milyenek és mit éreznek azok a rendes, normális amerikai fiúk, akik nap mint nap végignézik valamelyik társuk halálát, akik minden elképzelhető fegyverrel embereket ölnek, és akik orvlövész gyerekeket végeznek ki. Hogyan írja le az otthoniaknak milyen érzés egy ilyen fiúba beleszeretni a harctéren, s aggódni érte nem tudva, holnap is él-e még…

(Szerelem a halál árnyékában címen készült belőle film.)

Hirdetés