_Ada_ P értékelése


>!
_Ada_ P
Mariana Zapata: Wait for It

Az imént elkezdtem gépelni a következő mondatot:
Tipikus lassan felépülő romantikus történet.
Aztán rájöttem, hogy a szó, „tipikus”, pont hogy nem igaz rá.

Diana egy nagyon nehéz helyzetbe került, ahol egyedül maradt két kisfiúval. (Akiket mellesleg imádtam, főleg Louie-t.) De minden fájdalma és nehézsége ellenére úgy tud ezzel a két gyerekkel bánni, mintha semmi problémája nem lenne a világon, nem engedi, hogy bármiben is a negatív oldalát lássák az életnek. Ez nagyon szimpatikus hozzáállás volt, hogy bár a gyász egy nagyon erős központi téma a regényben, nem volt tőle nyomott és depresszív jellege.

Terjedelmét tekintve hosszú könyv, de úgy gondolom kellett ez az oldalszám ahhoz, hogy tényleg tudja szemléletni az írónő, hogyan alakulnak ki olyan emberibb érzelmek, amik már komplexebbek a tucatregényes 20-oldal-alatt-megszerettelek-gyerehozzám típusú románcoknál.
Szép történet volt, tele humorral és bár volt benne 1-2 olyan jelenet, ahol éreztem, hogy az írónő nem veti meg a kereskedelmi tv-s szappanoperákat, mégis valóságközelibb tudott maradni, mint kategóriájának más tagjai.

Összegezve: Ajánlom mindenkinek, akinek az angol nyelv nem akadály. Én biztos, hogy még olvasni fogok az írónőtől.


Mariana Zapata: Wait for It

Mariana Zapata: Wait for It

If anyone ever said being an adult was easy, they hadn't been one long enough.

Diana Casillas can admit it: she doesn't know what the hell she's doing half the time. How she's made it through the last two years of her life without killing anyone is nothing short of a miracle. Being a grown-up wasn’t supposed to be so hard.

With a new house, two little boys she inherited the most painful possible way, a giant dog, a job she usually loves, more than enough family, and friends, she has almost everything she could ever ask for.

Except for a boyfriend.

Or a husband.

But who needs either one of those?

Hirdetés