Virágszépe  értékelése


>!
Virágszépe 
Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Romantikus, kiszámítható, kedves történet sok kutyával. Mindig örülök, ha olyan könyvre találok, ahol előre tudom, hogy nem kell és nem is fogok sírni a kutyáért. Igazából nagyon jól indul a történet: három csalódott nő, (Rachel, Natalie, Zoe) és sok menhelyi kutya. Micsoda lehetőség! Azonban egyre inkább gyenge szappanoperává vált a történet számomra, mintha kényszerből növelnie kellett volna az írónőnek ötszáz oldal fölé, a leginkább százötven oldalt kívánó cselekményt. De, lehet hogy túl nagy volt az elvárásom, és így csalódás lett. Bertie kutyust viszont örökbe fogadnám, igazán jó fej.


Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Lucy Dillon: Elveszett kutyák, magányos szívek

Rachel, a londoni üzletasszony örökölt egy házat vidéken és hozzá egy kutyamenhelyet, pedig nem az a kimondott állatbarát, saját bevallása szerint sem. Aztán, miközben megpróbál új gazdát találni a menhely lakóinak, rájön, hogy talán a vidéki élet mégsem áll annyira távol tőle, mint gondolta.

Natalie és Johnny hosszú ideje szeretnének gyereket, de hiába, és a kudarcra lassan rámegy a házasságuk. Vajon azzal, hogy befogadják Bertie-t, a csintalan basset houndot, aki előszeretettel fosztogatja a hűtőszekrényt és dúlja fel a házat, sikerül megmenteni a kapcsolatukat?

Zoe volt férje egy labrador kölyköt ajándékoz két fiúknak, azaz Zoe-nak, akire a kutya gondozása marad. Zoe úgy érzi, ez már sok, ereje végén jár. Ám ekkor megismerkedik Billel, a jóképű orvossal, aki számára az ideális társ talán mégsem az, akit elképzelt magának.

Ahogy az új kutyatulajdonosok útja keresztezi egymást, és sorsuk összefonódik, mindannyian ­sokat tanulnak a hűségről, az újrakezdésről és a feltétel nélküli szeretetről.

„Imádtam ezt a könyvet! Szívet melengető, valóságos és szórakoztató.” – Katie Fforde

Hirdetés