agi89 értékelése


>!
agi89
Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

Ezek 6-an még mindig ugyanolyan h*lyék mint voltak! :'D

Drew & Jenny nagy kedvencemmé váltak az első két rész alatt, így nagyon örültem hogy ők a főszereplői ennek a résznek. De szerencsére a többiek se maradtak ki a sztoriból.

Ez a sorozat az amit csak úgy tudok olvasni, hogy időnként becsukom a könyvet, párszor mély levegőt veszek – hogy abbahagyjam a nevetést – és elmormogom: 'istenem ezek nagyon h*lyék'. :D

Ez a sorozat örök favorit marad!

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
288 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634572312 · Fordította: Farkas János
1 hozzászólás

Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

„Örökkön-örökké”-bonbon!
Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk.
Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát.
Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete.
Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta
Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!