Saille P értékelése


>!
Saille P
Lauren Weisberger: A bosszú Pradát visel

Ez meglepetés-olvasás volt, mivel egyáltalán nem szándékoztam belekezdeni ebbe a könyvbe! De véletlenül beleolvastam és magába szippantott. Az első részt ugyan nem olvastam, de filmen láttam ( Az ördög Pradát visel ), és kellően elborzasztó volt az világ a pszichopata főnöknővel ahhoz, hogy csak ezért nem kezdtem volna bele. Ebben a történetben 10 évvel vagyunk az első részhez képest. Andy, miután egy botrányos divatbemutató során kiosztotta a sárkányt és felmondott, csinált egy blogot majd egy esküvői magazint azzal a csajjal, aki szintén a Runway magazinnál dolgozott Miranda alatt, és akkor utálták egymást. Azóta viszont összebarátkoztak, megcsinálták a magazint, és Andy épp az esküvőjére készül egy gazdag befektetővel. Ám rémálmaiban még ma is kísért Miranda, pláne aztán, hogy spoiler és kiderül, hogy Miranda fel akarja vásárolni a kis magazinukat. Sajnos ebben a kérdés aztán vízválasztónak bizonyul mind a barátságában, mind a házasságában…. Andy sokat gyötrődik s néha hülyeségeket csinál, meg fél szembenézni dolgokkal, de azt becsültem benne, hogy végig kitartott Miranda ellenében. Aztán felbukkan egy régi partner, akivel pont Miranda hatása miatt szakítottak anno, és ezzel egy második esély a szerelemre…. Andynek dönteni kell, mert ha nem a sors fog helyette dönteni.
Nagyon érdekesnek tartottam a regényt, mert ugyan maga az alapsztori nem túl eredeti, ám valahogy olyan sodró, szuggeszív stílusban van megírva, hogy az ember csak úgy falja a sorokat. Plusz Miranda állandóan fenyegető alakja és Andy dillemái letehetetlenné tették a könyvet. Igazán az érti meg ezt, akinek volt már dolga szocio –, meg pszichopata főnökökkel, akiről tényleg azt kívánja az ember, még rémálmában se jöjjön elő!


Lauren Weisberger: A bosszú Pradát visel

Lauren Weisberger: A bosszú Pradát visel

Az Ördög visszatér AZ ÖRDÖG PRADÁT VISEL FOLYTATÁSA! VISSZAJÖTT… ÉS ÖRDÖGIBB, MINT VALAHA… Amióta otthagyta a Runway magazinnál az állását, „amelyért lányok milliói az életüket is odaadnák", Andyvel igazán jól bánt az élet. Jelenleg, tíz év elteltével az esküvőjére készül, és a saját, sikeres magazinját szerkeszti. De akkor miért nem bír aludni az esküvő előtti éjszakán? Csak ideges lenne, vagy komoly kételyei vannak? És miért kell örökösen a volt főnökére, Mirandára – vagyis az Ördögre – gondolnia? Nagyon úgy tűnik, hogy Andy erőfeszítései, amelyekkel az új áloméletet építgette magának, egyenesen odavezették az Ördög útjába, aki bosszúra szomjazik… MERT A VISSZAVÁGÓ SOSE MEGY KI A DIVATBÓL!

Hirdetés