meteoritastar P értékelése


>!
meteoritastar P
Becca Prior: Festett testek 2.

Nagyon tetszett ez a történet is.
Már az első részben nagyon szimpatikus lett Russel és amikor kiderült, hogy Ink a kiszemeltje, NAGYON vártam a könyvüket.
Megérte!!
Tudom, hogy már lerágott csont, de akkor is letehetetlen volt ez a könyv és kész.
Elijah és Leon által beléphettünk a művészek világába. Most, Ink által egy másik világ ajtaja is kinyílt.
Ink vezetésével bepillanthattunk egy olyan világba, ahol a szexé és erotikáé a főszerep és szinte csak a képzelet szabhat határt az élvezeteknek ….. vagy Russel.
Mivel Russel tartott ezektől az élvezetektől, de volt benne egy alap kíváncsiság meg elszántság Ink miatt, így nagyon érdekes volt az Ő szemén át felfedezni ezt a világot. Tanulságos volt, ahogy Russel próbálta elfogadni a látottakat és a saját érzéseit. Úgy nekem is feladta a leckét. Bevallom, mikor megjelent Sky, nem tudtam hova tenni, ahogy Russel, én se tudtam mit gondoljak róla. De a könyv végére, még többet szerettem volna belőle. Alig várom a történetét!!!!!!!
Ink és Russel kapcsolata nem volt zökkenő mentes, de szerencsére a barátok, Elijah és Leon sokat segített nekik. Ők sem lettek elfelejtve, ahogy a Gail és Heath se lett a háttérbe száműzve. Különösen Heath. Nagyon aggodtam érte és idegeskedtem miatta, hogy mi lesz. Valamint két régi kedves, nagyon kedves ismerős neve is felmerült, amitől szinte felsikkantottam örömömben :D :D *-* *-* spoiler
Nem szaporitom tovább a szót, az a lényeg, hogy tetszett és nagyon várom a következő részt!!!!!


Becca Prior: Festett testek 2.

Becca Prior: Festett testek 2.

Létezik szerelem első látásra, de sajnos vak. Russell ezt a következtetést vonja le, amikor Ink Beaumont, a híres művész még a harmadik találkozásnál sem ismeri fel.
Mire Ink rádöbben, hogy ő is végzetesen vonzódik a félszeg, vörös fiúhoz, azt is belátja, hogy mindketten másra vágynak. Ő feltétlen megadást és alárendelődést várna el, Russ azonban nem érzi képesnek magát egy ilyen kapcsolatra.
Aztán fordul a sors kereke, és hamarosan egy fedél alatt találják magukat. Russ tart a lehengerlő férfitől, mégis hagyja, hogy bűvkörébe vonja és levegye a lábáról. És bár számukra látszólag nincs közös jövő, mindketten tudják, hogy nehezen fognak ellenállni a kölcsönös vonzalomnak.
Vajon megtalálják-e a megoldást, sikerül-e áthidalniuk a köztük tátongó szakadékot?

A nagy sikerű Festett testek sorozat második kötete ezúttal az ő életükbe enged bepillantást, Becca Prior már megszokott, kendőzetlen stílusában, rengeteg érzelemmel és perzselő erotikával.

Hirdetés